alien-covenant-honapokkal-elobb-erkezik-a-szornyecske/2016/11/24

Alien: Covenant – hónapokkal előbb érkezik a szörnyecske

2016. november 24. Ficsor Tamás

Talán Hálaadás alkalmával kaphattuk meg ma a Prometheus folytatásának a plakátját, illetve a hírt, hogy 3 hónappal korábban debütál a mozikban.

A 20th Century Fox nyilvánosságra bocsájtotta az Alien: Covenant film első plakátját. A Ridley Scott film a Prometheus folytatása lesz. A plakát amilyen egyszerű olyan félelmetes. A rajta lévő dátum pedig 2017. május 19, ami azt jelenti, hogy az eddigi augusztusi időpont csak megtévesztés volt. De vajon jó ez az időpont? Hisz ugyan akkor debütál a New Line féle Annabelle 2 horror és The Rock-al a Baywatch. Egyenlőre nem tudni, hogy mikor érkezik az előzetes. Ha tippelhetnénk akkor talán a december 21-ei Assassin’s Creed adaptáció előtt.

Az sem teljesen világos, hogy Noomi Rapace által alakított Elizabeth Shaw visszatér-e, de az biztos, hogy Michael Fassbender igen, ráadásul duplán is ugyanis egy másik droid is lesz a filmben, aki a Walter névre hallgat. Rajta kívül még látható lesz Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Carmen Ejogo, és Callie Hernandez.

Katherine Waterston-al kapcsolatban, aki a Legendás állatok és megfigyelésük filmben is szerepelt az a pletyka kering, hogy egy Daniels nevű karaktert fog játszani, aki konkrétan Ellen Ripley édesanyja.

A történet szerint évtizedekkel a Prometheus pusztulása után egy Covenant nevű hajó érkezik bolygóra, mely fedélzetén lévők ugyan csak abban a hitben élnek, hogy egy nagyszerű lakhelyet találtak. Ám nem sokkal később kiderül, hogy nincsenek egyedül és megismerik az új hely rossz oldalát.

A film új megjelenési dátuma  2017. május 19. Ridley Scott egy sokkal vérmesebb, R besorolású filmet készített, vagyis nem lesz olyan "puhány", mint a Prometheus.

alien-covenant-poster

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pyz9ktII0dM[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás