asus-republic-of-gamers-a-rog-strix-sorozat-tapegysegeivel-boviti-kinalatat

ASUS Republic of Gamers a ROG Strix sorozat tápegységeivel bővíti kínálatát

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette a Strix tápegység sorozatot, mely egy csúcsteljesítményű gaming felszerelésekhez tervezett, 750 W-os és egy 650 W-os modellből áll. Mindkét PSU hasznosítja a különleges ROG hűtési technológia és a prémium komponensek kombinációjában rejlő előnyöket, hogy a legújabb processzorok és grafikus kártyák kiszolgálása mellett, rendkívül halk tudjon maradni.

ROG Hűtőbordák és Axial Tech Hűtés

Az alacsony zajszint nagyon fontos szempont a játékosok számára, így a ROG Strix sorozat tápegységei ugyanazokat a hűtőbordákat használják, mint a ROG Thor sorozat. A tömeg és a felület óvatos egyensúlya teszi lehetővé azt, hogy a tápegység rendkívül sok energiát tudjon magából kipréselni mielőtt még a 135 mm-es Axial Tech ventilátor felpörögne.

A csúcskategóriás ROG Strix grafikus kártyák dizájnját alapul véve az Axial Tech ventilátorok kisebb hub-bal és hosszabb, határgyűrűhöz csatlakoztatott lapátokkal rendelkeznek, mely a levegő lefelé irányítása által növeli a statikus nyomást. A tartósság rendkívül fontos, így a propellert a dupla golyóscsapágyazású kiépítésre szereltük, mely kétszer olyan tartós lesz, mint a hüvelyes csapágyazású dizájn.

A ROG hűtőbordákkal kombinálva a hűtés olyan hatékony, hogy a ventilátornak csak alacsony sebességgel kell forognia, így a zajszint minimális marad.

Prémium komponensek

A Strix sorozat tápegységei a 10 éves garanciát és 80 PLUS® Gold minősítést a japán kondenzátoroknak és az alacsony RDS (on)-el rendelkező MOSFET-eknek köszönhetik. Az eredmény egy hihetetlenül hatékony tápegység, mely a legnagyobb intenzitású játék helyzeteket is kibírja.

Szabd személyre

A ROG Strix sorozat tápegységei teljesen modulárisak és teljes kábelkészlettel érkeznek a legújabb hardverekhez való csatlakoztathatóságért. A 24-pines, két 6+2-pines PCI-e, és két 8-pines EPS 12 V-os tápkábel beépített kondenzátorral érkezik, hogy csökkentse a kilengést és biztosítsa a stabilitást az intenzív játékok során A gépeiket személyre szabni vágyó felhasználók számára a csomag tartalmaz egy 20%-os akciós kupont, melyet a CableMod ajánl fel, hozzáférést biztosítva az egyéni kábel anyagokhoz, hosszakhoz és színekhez.

További személyre szabást tesz lehetővé a kényelmes mágneses logó és számos matrica, melyekkel új bőrbe bújtathatod a PSU látható oldalait. Az alapértelmezett piros vágást átváltoztathatod semleges színekre egy titokzatosabb érzet keltése vagy egy teljesen ROG Strix rendszer Aura Sync RGB világítással kihangsúlyozott, ideális hátterének a megteremtése érdekében.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Az új ROG Strix 750 W-os és 650 W-os tápegységeket (PSU-kat) arra terveztük, hogy csúcskategóriás teljesítményt hozzanak el kiváló játékélményre vágyó gaming közönség számára
  • ROG hűtőbordák és 135 mm-es Axial Tech ventilátor rendkívül halk működést tesznek lehetővé, és emellett a kritikus komponenseket is hűvösen tartják
  • 80 Plus Gold minősítés és 10 év garancia, amely a csúcsminőségű japán kondenzátoroknak és egyéb prémium komponenseknek tudható be
  • Szabd személyre a teljesen moduláris kábelek, a mágneses logók és a stílusos matricák által

MŰSZAKI ADATOK[1]

ROG STRIX 750W Gold

ROG STRIX 650W Gold

Szabványos

ATX12V

ATX12V

Méretek

160 x 150 x 86 mm

160 x 150 x 86 mm

Hatékonyság

80 PLUS Gold

80 PLUS Gold

Védelmi funkciók

OPP/ OVP/ SCP/ OCP/ OTP

OPP/ OVP/ SCP/ OCP/ OTP

Veszélyes anyagok

ROHS (veszélyes anyagok alkalmazásának korlátozása)

ROHS (veszélyes anyagok alkalmazásának korlátozása)

AC bemeneti tartomány

100-240VAC

100-240VAC

Termikus funkciók

ROG hűtőbordák és 135 mm-es, Axial Tech ventilátor

ROG hűtőbordák és 135 mm-es, Axial Tech ventilátor

DV kimenteni feszültség

+3,3 V

+5 V

+12 V

-12 V

+5 Vsb

+3,3 V

+5V

+12V

-12V

+5 Vsb

Max terhelés

20 A

20 A

62 A

0,3A

3 A

20A

20A

62A

0,3A

3A

Kimeneti összteljesítmény

750 W

650 W

Csatlakozók

MB 24/ 20-pin x1

CPU 4+4 pin x2

PCI-E 6+2-pin x4

SATA x8

Perifériás x3

MB 24/ 20-pin x1

CPU 4+4pin x2

PCI-E 6+2-pin x4

SATA x8

Perifériás x3


[1] A műszaki adatok, a tartalom és a termék elérhetősége előzetes figyelmeztetés nélkül változhat, és országonként eltérő lehet. A tényleges teljesítmény az alkalmazásoktól, a használat módjától, a működési körülményektől és egyéb tényezőktől függően változhat. A részletes műszaki adatok a http://www.asus.com webhelyen érhetők el.


Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: