asus-republic-of-gamers-bemutatta-a-legujabb-periferiait-a-mobil-jatekelmeny-fokozasahoz

ASUS Republic of Gamers bemutatta a legújabb perifériáit a mobil-játékélmény fokozásához

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette a legújabb játékosoknak szánt perifériáit, amelyek új szintre emelik a mobiljáték-élményt: a ROG Falchion gamer billentyűzetet, a ROG Cetra RGB gamer fülhallgatót, és a ROG Strix XG16 hordozható kijelzőt. A ROG Falchion vezeték nélküli gamer billentyűzet mérete helytakarékos kialkításának köszönhetően a 65%-a az átalagos billentyűzetekének, emellett felhasználóbarát, többfunkciós interaktív érintőpanellel és Aura Sync RGB világítással érkezik. A ROG Cetra RGB gamer fülhallgató aktív zajszűrő technológiával és testreszabható RGB világítással emeli a játékélményt. A ROG Strix XG16 egy 15,6 hüvelykes hordozható gamer kijelző, beépített akkumulátorral, 144Hz-es képfrissítési sebességgel, 1080p-s felbontással és felhasználóbarát kitámasztással. Ezek a gamer perifériák biztosítják azt a magasszintű hordozható vezérlést, hangélményt és megjelenítést, ami új szintre emeli a mobiljáték-élményt.

ROG Falchion vezeték nélküli gamer billentyűzet

A ROG Falchion egy vezeték nélküli mechanikus gamer billentyűzet innovatív kialkítással, így mérete sztenderd billentyűzet méret 65%-a. Interaktív érintőfelületén könnyedén szabályozható a hangerő, indítható vagy szüneteltethető a zenelejátszás, vagy nagyítható a képernyő. Az érintőképernyő makrók programozására is felhasználható, a panelbe épített RGB LED-ek pedig valósidőben jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát. Rendkívül gyors 1 ms-os válaszidőt, 2,4 GHz-es csatlakozást és 400 óra akkumulátoros üzemidőt nyújt a játékosok számára. A legmodernebb kialakítás és a felhasználóbarát funkciók révén a ROG Falchion új szintre emeli a játékosok számára a teljesítményt és az irányítást.

ROG Cetra RGB gamer fülhallható

ROG Cetra RGB gamer fülhallgató többféle platformot - beleértve a mobiltelefonokat, PC-ket, Maceket és Nintendo Switch™ konzolokat - támogat az USB-C® csatlakozójával. A fülhallgatókba épített aktív zajszűrő technológia és az innovatív Ambient (környezet) mód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zavartalanul elmerülhessenek a játékban, zenehallgatásban vagy más médium élvezetében, ugyanakkor biztosítja számukra a lehetőséget, hogy szükség esetén hallják a külső hangokat is. Az exkluzív 10 mmes ASUS Essence hangsugárzók optimalizált játékhangokat és erős basszusokat biztosítanak. A felhasználók három különböző méretű szilikon füldugó és fülkampó, illetve egy pár szivacsos füldugó közül választhatják ki a számukra legkényelmesebben illeszkedőt. A fülhallgatón található testreszabható RGB megvilágítás lehetővé teszi, hogy egyszerre élvezhessék a stílusos megjelenést és a kiváló minőségű hangélményt.

ROG Strix XG16 hordozható gamer monitor

ROG Strix XG16 egy 15,6 hüvelykes hordozható gamer monitor beépített akkumulátorral, 144 Hz-es képfrissítési sebességgel és 1080p-s felbontással. Két USB-C® csatlakozója és egy mikro-HDMI csatlakozója révén rugalmas csatlakozási lehetőséget nyújt és a játék közbeni töltés is megoldható. Felhasználóbarát támasztéka akár 70°-ban kiforgatható, így lehetővé teszi, hogy sík felületen álló és fekvő helyzetben is stabilan használhasd, akár menet közben is. A hátoldalon található cybertext mintázat igazán futurisztikus megjelenést kölcsönöz a kijelzőnek. A monitor kiváló minőségű színeket és fényeket kínál, az IPS panel pedig széles betekintési szöget biztosít. ROG Strix XG16 kompatibilis a ROG Tripod állvánnyal, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a laptop kijelzője fölé helyezzék a monitort, így alakítva ki kétképernyős rendszerüket

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: