audictus-dreamer-almodj-nagyokat

Audictus Dreamer: Álmodj nagyokat!

2018. december 11. Herczeg Balázs Periféria hírek

A zene olykor nem csak kikapcsolódás, hanem egy álom munka is. Egyre több fiatal kezd bele a zeneszerkesztésbe és az alkotásba, nekik pedig szükségük van egy megbízható és megfizethető fejhallgatóra, mely az első alaptól egészen az első fellépésig mellettük lesz. Az Audcitus pont ezért alkotta meg a Dreamer fejhallgatót, mely minőségi hangzást és hosszú órákon át tartó kényelmet biztosít megfizethető áron.

Kiváló hangzás

Legyen szó zenehallgatásról vagy zeneszerkesztésről, az Audcitus Dreamer headset mindig tiszta és valós hangzást biztosít. A 40mm-es vezetőkből pontosan azt kapjuk, amit az alkotó elképzelt.

Mindig veled

A kiváló minőségű zenét mindig magunk mellett akarjuk tudni. A Dreamer számára nem létezik lehetetlen szituáció. Kalandozás a városban? Esti fellépés? Az extra párnázott kialakítás és a 130 grammos súly hosszú órák után sem okoz fülfájást, így akár főállású zeneszerkesztőként is mindig a fejünkön lehet. A kábelen elhelyezett vezérlőknek hála pedig a mobilokhoz és táblagépekhez is kiváló választás.

Egyszerű és minőségi

Az Audictus minden terméke, így Dreamer is kiváló minőséget és letisztult külsőt garantál, bárki számára, bármilyen alkalommal használható. A fém váz és fejpánt stílust kölcsönöz és stabilitást nyújt, mely a termék árkategóriájára egyáltalán nem jellemző.

Az Audcitus Dreamer már 6 500 Ft környékén elérhető a hazai boltokban.

Legfontosabb tulajdonságok:

● Vezetők átmérője: 40 mm 
● Speaker type: neodymium
● Impedancia: 32 Ω
● Dinamika: 103 dB +/-3 dB
● Bandwidth: 20 Hz - 22 kHz
● Súly: 130 g
● Anyaghasználat: alumínum/bőr
● Csatlakozó: 3,5mm-es Min Jack
● Vezérlő: igen, a kábelen

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: