augusztusi-moziajanlo/2017/08/07

Augusztusi moziajánló

2017. augusztus 07. Teszt Matt

Augusztus 3. - A Setét Torony

Stephen King népszerű regénysorozata végre megkapta a maga hollywoodi filmadaptációját. A film már látható a mozikban és elég vegyes fogadtatásban részesült, tehát aki még nem biztos a mozijegyben, kétszer is gondolja meg, hogy beül-e rá. A film főszereplői Idris Elba és Matthew McConaughey tehát profi alakításokra számíthatunk. [youtube]https://youtu.be/RWJDWzF3i0c[/youtube].

Augusztus 10. - Annabelle 2 - A teremtés

Az első Annabelle enyhén szólva nem aratott zajos sikert, ez azonban még nem jelenti azt, hogy a folytatás rossz lesz. Az előzetes bizakodásra ad okot, itt a nagy lehetőség, hogy a második rész kijavítsa az első rész hibáit. Reméljük összejön neki. [youtube]https://youtu.be/wYQoGfoRLaQ[/youtube].

Augusztus 15. - Pappa Pia

Augusztus nem marad magyar film nélkül, a filmalap nagy reménye, a Pappa Pia 15-én debütál. Megmondom őszintén, engem az előzetes nem igazán győzött meg, de két perc alapján aligha lehet megítélni egy film minőségét. Stílusban hasonlít a Made in Hungary-hoz ami egy teljesen jó film, tehát korai még temetni a filmet. [youtube]https://youtu.be/sGZzbbkotIU[/youtube].

Augusztus 24. - Sokkal több mint testőr

Ha könnyed szórakozásra vágysz a Sokkal több mint testőr című akcióvígjáték tűnik a legjobb választásnak ebben a hónapban. Az előzetes alapján egy szókimondó, laza és látványos filmre számíthatunk Ryan Reynolds-dzal és Samuel L. Jackson-nal a főszerepben akik zseniális duónak ígérkeznek. [youtube]https://youtu.be/HGaKtmWTX30[/youtube].  

Írta: Teszt Matt