augusztusi-pc-es-konzol-jatek-megjelenesek/2014/08/04

Augusztusi PC és konzol játék-megjelenések

2014. augusztus 04. Kocsis Bence Megjelenési Naptár

Bár az augusztusi hónap sosem arról volt híres, hogy a boltok polcain megszámlálhatatlan új játékot találunk, de azért nem kell attól tartani, hogy unatkoznunk kell majd a nyaralásból hazatérve.

Augusztus 1-én érkezett PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a Sacred 3, háborús stratégia, mellyel a készítők a másidik rész negatív kritikáit próbálják feledtetni.

Augusztus 8-tól újra a harctéré a szerep, hisz érkezik PC-re az Ultra Street Fighter IV. A PlayStation 3-as és Xbox 360-as verzió néhány nappal korábban már beszerezhető.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jdXHQ8vKYYE[/youtube]

Augusztus 14-én a King's Bounty: Dark Side, egy körökre osztott kalandjáték, melyben Taena világának egy még nem látott, árnyas vidékét barangolhatjuk majd be.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare már minden fontos platformra megérkezett, augusztus 22-től azonban már a PlayStation 3 tulajdonosok is élvezhetik a játékot.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0c6Qd4Rck1o#t=88[/youtube]

A szenzációs grafikájáról és posztapokaliptikus történetéről híressé vált Metro sorozat augusztus 29-én folytatódik, hisz érkezik a Metro: Redux. Ez valójában a Metro 2033 és Last Light újradolgozása, tartalmi, grafikai változásokkal, körülbelül 10 óra plusz játékidővel. A next-gen konzolosok is örülhetnek, hisz ezen a napon PlayStation 4-re és Xbox One-ra is érkezik a játék.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CfeURLQyTH0[/youtube]

Ugyanezen a napon, augusztus 29-én érkezik a The Evil Within, egy túlélő horror, mely brutális és véres jelenetek egész sorát tartalmazva hozza ránk a frászt. A játék PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelenik.

Az amerikai futball kedvelőinek napja augusztus 29, hisz a Madden NFL 15 ezen a napon jelenik meg, mindkét PlayStation és Xbox konzolra. Az Ignite Engine-re optimalizált játék grafikájával bizos hogy nem lesz probléma, a teljes kikapcsolódás már csak azon múlik, mennyire érzi magáénak valaki a keményebb futballt...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vxABVpNwzOw[/youtube]

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: