autobotok-tamadas/2015/10/08

Autobotok, támadás!

2015. október 08. Bordás Dávid

Csendül fel a jellegzetes mondtat Optimus ’szájából’ (?), és nem is hiába, hiszen a tervek szerint következő 10 évben alaposan ellepnek majd a Cybertron-i srácok.

A Trasformers: A kihalás kora rész nagy sikert könyvelhetett el a maga több mint 1 milliárd dollár bevételével, így szerencsére biztosak lehetünk a folytatásban.

A hírek szerint a Paramount megerősítette, hogy Michael Bay visszatér a rendezői székébe. Egy interjúban pedig a Hasbro Studio elnöke, Stephen J.Davis árulta el, hogy a franchise folytatódni fog.

„A Hasbro, a Paramount és Michael Bay és a többi partner közreműködésével látni fogjátok az új Transformers mozifilmet.”

Az előkészületek jól haladnak, annyira, hogy akár júniusban kezdetét is veheti a forgatás. A főszerepben továbbra is Mark Wahlberg-et láthatjuk, mint Cade Yeager. A forgatókönyvet pedig az Oscar díjas Akiva Goldsman írja.

Ez a nagyszerű hír valószínűleg mosolyra fakasztotta a rajongókat. Úgy tűnik a Paramount észre vette a rajongói véleményeket és persze most is degeszre tömik majd a zsebüket a bevételből. De mi robot fanok tárt karokkal várjuk az úton lévő Transformers 5-öt.

Újabb köszönet ficsi kollégának.

Írta: Bordás Dávid