az-505-games-es-kunos-simulazioni-bejelentette-az-assetto-corsa-ultimate-edition-t/2018/02/15

Az 505 GAMES és KUNOS Simulazioni bejelentette az ASSETTO CORSA ULTIMATE EDITION-t!

2018. február 15. Kocsis Bence

A Kunos Simulazioni és 505 Games bejelentette az Assetto Corsa Ultimate Edition változatát. A PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező kiadás az eddig megjelent összes autót és pályát tartalmazza, így a korábban megjelent 3 darab Porsche Pack, a Red pack, a ReadyToRace pack, a Japanese pack és a Ferrari 70th Anniversary DLC is helyet kap majd. Az új verzióban a játékosok 178 modell közül választhatnak, beleértve azokat a változatokat, melyek a legnagyobb autógyártókkal együttműködve - megjelenésben és kezelhetőségben - valósághű hitelességgel lettek lemodellezve. Ebben a gyártó valós idejű telemetria adatai nyújtottak nagy segítséget a Kunos Simulazioni számára. Ezen gyártók közé tartoznak a Ferrari, a Porsche, a BMW, az Audi, a Lamborghini, a Corvette, a Maserati és a Lotus is.

A játékban szereplő pályák a laserscan technológiának köszönhetően a legnagyobb pontossággal lettek lemodellezve, hogy visszaadják az eredeti pályák karakterisztikáját és autók viselkedésére gyakorolt hatását. A játékban 16 pálya 33 konfigurációja közül lehet választani. Olyan versenypályákon körözhetnek a játékosok, mint a legendás Spa-Francorchamps, a Nürburgring-Nordschleife, vagy épp a Laguna Seca. A készítők az autók vezetési tulajdonságaira olyan szinten komoly hangsúlyt fordítottak, hogy a jelenlegi szimulátorok között egyedüliként a gumi életciklusa kiterjed a melegedésre, visszahűlésre, a szemcsésedésre és hólyagosodásra is.

A játékban egyjátékos és többjátékos módban is lehet versenyezni az AI ellen, vagy épp a barátok ellen. A versenyek testreszabhatók, számos beállítási lehetőségre van mód. Az Assetto Corsa: Ultimate Edition április 20-tól lesz elérhető 39,99 eurós áron.(Jelenleg a játék és a kiegészítők 60 eurónál is többe kerülnek)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zbRtt8KJCWc&feature=youtu.be[/youtube]

Írta: Kocsis Bence