az-acer-atouch-more/2013/12/04

Az Acer ‘ATouch More

2013. december 04. Gosztonyi Adorján

Az Acer elindította első teljesen integrált kampányát kiemelt és innovatív termékskálája kapcsán Európában, a Közép-Keleten és Afrikában. A ‘Touch More – Még több érintés’ elnevezésű új kampány alapja, hogy az Acerpremiumbrandjétpozicionálja különféle aktivitásokkal, mint például a PR, közösségi  média marketing, in-store illetve kültéri hirdetések.

A ‘modern felfedezőket’ és a stílus-tudatos vásárlókat becélozva a kampány alapvetően az érintőképernyős termékek kiemelt innovációjára, továbbá az érintésközpontú feladatvégzésre hívja fel a figyelmet. Fókuszban az AcerAspire és az Iconia zászlóshajó termékekkel, továbbá minden olyan ultrabookkal és tablettel, amely a portfóliót szinesíti.

Acer Touch & Type Portfolio

Nem titkolt cél, hogy a kezdeményezéssel kihangsúlyozzák a szemet gyönyörködtető és könnyedén használható AcerTouch and Type (érints és gépelj) eszközök fontosságát, így relevánsabbá téve a hétköznapi ember mindennapi feladatai elvégzéséhez azokat, a legkülönbözőbb terméktípusok esetében.

“A ‘Touch More’ egy nagy, teljesen integralt és átfogó többcsatornás kampány, mely megmutatja a fogyasztóknak, hogy az Acer által újradefiniált érintéses technológia milyen módon használható a legegyszerűbben napról napra” – mondta HajoBilgen, az Acer Europe (Közép-Kelet és Afrika) marketing alelnöke. “Ezeknek az eszközöknek a legfontosabb értéke a progresszivitás és a kíváncsiság kielégítése, céljuk, hogy ösztönözzék az embereket arra, hogy minél inkább kihasználhassák az eszközeiket, melyek okosabbak, egyszerűbbek, divatosabbak a korábbiaknál – mindezt egyszerűbben a technológia segítségül hívásával.”

A jól látható és egyre körvonalazódó igényeknek megfelelően a marketing vezetés támogatni fogja a különböző kezdeményezéseket, akciókat, közösségi média aktivitásokat annak érdekében, hogy növelje a márka ismertségét, a termékek működésének könnyebb megértését, az érintőképernyős eszközök piacának testközelibbé tételét. Az időzítés további célja, hogy a közelgő ünnepi vásárlási szezonban érezhető legyen a hatás a vásárlóközönségre.

Az Acer UT220HQL monitor lenyűgöző képmegjelnítéssel, tökéletes betekintési kényelemmel, és egyszerűen páratlan eleganciával rendelkezik. 21.5 colos full HD kijelzője, meggyőző 10 pontos érintéstechnológiája, alakíthatósága-dönthetősége a felhasználóknak tökéletes betekintési szögeket garantál másodpercek alatt, így az Acer UT220HQL kifejezetten alkalmas arra, hogy mindent felfedezhessünk részvételével, amit cask a Windows 8 nyújtani képes.

Acer UT220HQL 21.5” full HD kijelző: érintéseselegancia

Stílus, technológia és funkcionalitás

Az Acer UT220HQL tulajdonképpen az Aceregyik remekműve, mely által a stílus, technológia és funkcionalitás kerül előtérbe. Az Acer egyedülálló kialakitását hordozza, 1920x1080 képpont felbontású LED technológiával szerelt kijelzővel a kiváló képfelbontásért – ideális HD videók lejátszásához, fotóink válogatásához, illetve kedvenc játékaink és multimediás applikációink futtatásához.

Nem elfelejtve a kényelmet, a monitor akár 80 fokban elforgatható, ezzel biztosítva a digitalis világ felfedezését szinte az összes betekintési szögből. Az Acer UT220HQL VA panel technológiával ellátott, mely kristálytiszta megtekintési élményt, pontos színmegjelenítést és ultra sima reprodukciót biztosít még a legmozgalmasabb akció-centrikus filmekhez is, 178 fokos vízszintes és függőleges betekintéssel.

Acer UT220HQL display

A legjobb fényerő, illetve a bármely szögből legélesebb képmegjelenítés mellett az Acer UT220HQL 10 pontos multi-touch technológiát is felvonultat – ez teljes mértékben kiaknázza a Windows 8 érintéses élményt, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kapcsolatba léphessenek a digitalis világgal annélkül, hogy billentyűzetet vagy egeret kellene használniuk.

A hátoldal számos csatlakoztatási lehetőséget biztosít, többek közt VGA és HDMI szabványokat MHL technológiával, USB 2.0 portokat, melyek segítségével bármely környezetben használható a termék.

Ha mobileszközökkel szeretnénk párosítani a monitort, mi sem egyszerűbb ennél, hiszen táblagépünket és/vagy okostelefonunkat pillanatok alatt összeköttetésbe hozhatjuk az MHL (Mobile High-definiton Link) opcionális kábel segítségével. A felhasználók azonnal élvezhetik a multimédiás tartalmakat, a kristálytiszta HD képmegjelenítést, továbbá a magával ragadó surround hangzást egy sokkal nagyobb képernyőn, miközben a mobileszközök párhuzamosan töltődnek.

Az Acer bemutatja új All-in-One megoldásait, még több érintéssel, stílussal és mobilitással

Az Acer kettő All-in-One asztali eszközt leplezett le: az AcerAndroid alapokra épülő DA223HQL, illetve az AcerAspire Z3-600 termékeket. Mindkét esetben elérhető ugyanaz az érintéses élmény, mint a táblagépek, vagy az okostelefonok esetében.

Kombinálva a hordozhatóságot, megosztási lehetőségeket, szórakoztatást és stílusos dizájnt – ezek az All-in-One eszközök jelentik a következő generációs számítógépes tevékenység alapjait. Beépített akkumulátorral rendelkeznek, akár 2 órányi WiFi kapcsolat biztosításával és videolejátszással, a lapos, vékony tokozás és a forgatható kialakítás biztosítja, hogy egyszerre több felhasználó is élvezhesse a termékek által kínált lehetőségeket. Mindezekhez járul hozzá még a 10 pontos multi touch képernyő, amely a felhasználók szinte minden igényét kielégíti, miközben full HD felbontásban élvezhető a megjelenítés.

 AcerAndroidAiODA223HQL

A DA223HQL az első Android alapú asztali All-in-One, ami beépített akkumulátorral rendelkezik, így remek hordozhatóságot biztosít szobáról szobára, akár 2 óra rendelkezésre állással, non-stop élvezeti faktorral. Az eszköz a gyors és könnyed Android operációs rendszerre épül, full HD káva nélküli képernyővel szerelt, széles betekintési szögekkel. A felhasználók megtapasztalhatják, hogy az otthoni PC-jük teljesen hasonlóan működik, mint bármely más Android alapú eszköz, mint például az okostelefonok vagy a táblagépek – tudvalévő, hogy ezen mobileszközök népszerűsége rohamosan növekszik, akár a média irányú területeken, webböngészés és szociális média központú tevékenységek kapcsán.

Acer DA223HQL AiO

Mi több, az Android operációs rendszer megnyitja az izgalmas játékok, alkalmazások és megfizethető termelékenységet elősegítő megoldások elérésének kapuját. Több, mint 1 millió alkalmazás érhető el a Google Market-en, több Android eszközre akár ugyanarról az account-ról. Mindez leegyszerűsített és akadálymentes felhasználói élményt nyújt, főként, hogy a letöltött tartalmak szinkronizákhatóak minden egyes eszközzel. Mindezek mellett az AcerAndroid DA223HQL All-in-One eszköz személyreszabott élményt nyújt a család bármely tagjának, lehetővé téve az alakíthatóságot akár öt felhasználó számára.

Az MHL-nek köszönhetően az AcerAndroid DA223HQL All-in-One eszközzel egyszerűen mozgathatók az adatok, például okostelefonok esetében, jól jön ez, ha nagyobb kijelzőre lenne szükség a tartalmak megtekintéséhez.A Windows 8 támogatás pedig biztosítja, hogy ez az AndroidAll-in-One eszköz akár egy második Win8 érintőképernyőként működhessen.

 Aspire Z3-600

Az Aspire Z3-600 All-in-One eszköz a legjobb teljesítményre és az egész család teljeskörű szórakoztatására lett tervezve. A lapos és vékony kialakításhoz akár 2 óra akkumulátor üzemidő is társul, ezáltal biztosítva a felhasználók szabadságát, például egyik szobából a másikba, megosztva másokkal is a tartalmakat.

Acer Aspire Z3-600 AiO

A forgatható érintőképernyő mérete 21.5 col, full HD, 10 pontos multi-touch rendszerű, gesturecontrol-lal. Az Aspire Z3-600 biztosítja a legtermészetesebb, intuitív és magával ragadó utat ahhoz, hogy felfedezhessünk mindent, amit a Windows 8 adni tud, egyszerűen, kezünk mozgatásával. Ezen túlmenően a beépített fényérzékelő automatikusan optimalizálja a kijelző fényerejét a környezetben tapasztalt viszonyoknak megfelelően, így a legjobb minőséget kapják a felhasználók, bárhol is tartózkodnak. Az IPS technológiának köszönhetően szélesek a betekintési szögek, 170 fokig ugyanazt a látványt tapasztaljuk; az sem jelent gondot, ha a képfolyam nagyon színes, vagy nagy a megtekintő közönség létszáma.

Végtelenül egyszerű, képkeret jellegű dizájn tökéletesen illeszkedik a legtöbb otthon környezetébe. A Dolby Home Theater és a Harman Kardon premium hangrendszer garantálják a valódi, felejthetetlen hangélményt, legyen szó zenehallgatásról, vagy egy mozifilm megnézéséről.

Mi több, az Aspire Link biztosítja a HDMI jellegű kapcsolódást USB 3.0 kábelen keresztül, garantálva a gyorsabb, egyszerűbb és közvetlen fájlátvitelt, ha egy kisképernyős eszközt csatlakoztatunk az Aspire Z3-600-hoz.

acer-logo

Írta: Gosztonyi Adorján