az-acer-bemutatja-a-premium-alakithato-2k-chromebook-spin-713-at

Az Acer bemutatja a prémium alakítható 2K Chromebook Spin 713-at

Az kibővítette konzumer és üzleti chromebook kínálatát az új és stílusos Chromebook Spin 713 modellel, mely az igényeknek megfelelően akár 10. generációs Intel Core I7 vPro processzorral is választható, mely teljesítményben és akkumulátor üzemidőben nagyon jó képességekkel rendelkezik. A produktivitást tovább segíti a 2K felbontású, 3:2 képarányú VeriView kijelző, mely 2256 x 1504 pixel felbontással és IPS panellel rendelkezik. A felhasználók a modern hardvereknek köszönhetően több, mint egy munkanapos rendelkezésre állási időt kapnak, hisz a gyorstöltés funkcióval rendelkező akkumulátor akár 10 óra tiszta rendelkezésre állási időt ígér. Az eszköz akár 16 GB DDR4 memóriával és 256 GB PCIe NVMe SSD tárolóval is választható a maximális gyorsaság érdekében. 

Az érintőképernyő és a TouchPad mindegyike Corning Gorilla Glass technológiával készült, így ellenállnak a karcoknak. Az integrált dupla sztereó hangszórók első osztályú audió élményt nyújtanak, míg a dupla beépített mikrofon a tiszta kommunikációért felel. A Chromebook Spin 713 egy új, megmunkált alumínium házat kapott, mely kimondottan strapabíró. 

Az eszköz átalakítható, hisz 360 fokban forgatható a kijelző és négy különböző módban lehet használni. Kijelző módban prezentációhoz, táblagép módban jegyzeteléshez és rajzoláshoz, kagylóhéj-módban gépeléshez, valamint sátor módban. A háttérvilágításos billentyűzet fokozza a hatékonyságot. A mindössze 16,8 mm vastag Chromebook 1,37 kg, így könnyel elfér a táskában. 

A Chromebook Spin 713 rendelkezik két USB 3.1 Type C porttal, HDMI porttal, dupla sávszélességű Wi-Fi 6 AX201-el és Bluetooth 5.0-val. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: