az-acer-bemutatja-az-otthoni-szorakoztatashoz-keszult-vero-lezerprojektorok-uj-sorozatat

Az Acer bemutatja az otthoni szórakoztatáshoz készült Vero lézerprojektorok új sorozatát

2024. május 23. Kocsis Bence Periféria hírek

Az Acer bejelentette új, környezetbarát Vero projektorainak piacra dobását, amelyek célja az otthoni szórakozás színvonalának emelése, miközben minimálisra csökkenti a környezetre gyakorolt ​​hatásukat. Két új modellt 4K UHD felbontással és HDR10-kompatibilitással szereltek fel, hogy lenyűgöző látványt és fokozott fényerőt biztosítsanak a lézer/LED hibrid fényforrás 4000 ANSI lumenével. Az Acer Vero HL6810ATV egy Acer-exkluzív Android TV beépített hardverkulccsal érkezik, így a felhasználók karnyújtásnyira kerülnek az intelligens otthoni funkciókhoz.

A Vero termékcsalád fenntarthatóság melletti kiállásával összhangban az új lézerprojektorokat úgy tervezték, hogy a teljesítmény feláldozása nélkül kevesebb energiát fogyasztanak, és hosszan tartó, egyenletes fényerőt biztosítanak, akár 30,000-óra[1] élettartammal. Hibrid fényforrásuk szintén 100%-ban higanymentes, és a készülékek háza fogyasztás után újrahasznosított (PCR) műanyagot tartalmaz, továbbá újrahasznosított papírt használnak a csomagolás legyártásához.

Acer Vero HL68 sorozatú Projektorok: Mozi - és játékélmény 4K-ban

A legújabb projektor kínálat az Acer Vero HL6810 és Acer Vero HL6810ATV okosprojektorokat tartalmazza az otthoni szórakoztatáshoz. Ezek a modellek 4K Ultra HD (3840x2160) felbontással és 4000 ANSI lumen fényerővel rendelkeznek lézer/LED hibrid fényforrásukon keresztül, így a kristálytiszta képek és az élénk színek életre kelnek streameléskor vagy játék közben a nagy képernyőn, még jól megvilágított környezetben is. A részletek még a legsötétebb jelenetekben is élénkek, köszönhetően az 50 000:1 dinamikus kontrasztaránynak és a Rec 709 színskála 105% os értékének. Ráadásul a vetítők HDR10/HLG-kompatibilisek, nagyobb szín- és fényerő-spektrumot produkálva négy elérhető móddal, hogy különféle típusú tartalmakhoz illeszkedjenek. Az Acer személyre szabott Football módja ezeken a modelleken is elérhető, hogy optimalizálja a nagyobb felületekre vetített jeleneteket, hogy azok valósághűbbé és élénkebbé váljanak, mintha mindent a szemük előtt történne...

További nagyszerű funkciók az Android TV-vel

A Vero HL6810ATV a ház hátulján található beágyazott Android TV dongle hardverkulccsal rendelkezik, amely megkönnyíti a telepítést és kiküszöböli a felesleges kábeleket a tisztább beállítás érdekében. Az Android TV[3,4] hardverkulccsal a kivetítő közvetlen hozzáférést biztosít a keresett szórakoztató tartalmakhoz és streaming alkalmazásokhoz, például a Netflixhez és a YouTube-hoz anélkül, hogy külső eszközökhöz kellene csatlakoznia. Az intelligens kivetítő hang utasításokkal vezérelhető külön távirányítóval, vagy okostelefonnal a nagyobb kényelem érdekében.

A 4K UHD felbontás támogatásával a nézők új szintű vizuális hűséget élvezhetnek kedvenc tartalmaik streamelése közben. A kivetítők 1,3-szoros zoom képességet kínálnak, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítsanak a különböző látóterekben történő beállításkor és kivetítéskor, és kéz a kézben járnak a HV trapéztorzítással és a 4 sarokkorrekciós technológiával a lehető legjobb képalkotás érdekében. A védelem szempontjából az eszközök IP5X besorolásúak, hogy megvédjenek a külső tényezők által okozott esetleges károk ellen, és az Acer BlueLight Shield technológiának köszönhetően csökkentsék a kék fény negatív hatásait. Az audiovizuális szolgáltatások szerelmesei könnyedén csatlakoztathatják erősítőiket vagy külső hangszóróikat a HDMI 2.0 (audio return) portján keresztül, és a Blu-ray 3D támogatásnak köszönhetően otthonukban élvezhetik a 3D moziélményt.

Minden szempontból környezetbarát

Az Acer Vero HL68 sorozatú projektorok harmadik generációja nagy hatékonyságú és nagy teljesítményű lézer/LED hibrid optikai motorokat alkalmaz, a kívánt színt és fényerőt vetítve, mindeközben akár 48% energiát takarítanak meg a hagyományos lámpás kivetítőkkel összehasonlítva. Ez nemcsak a környezetre gyakorolt ​​hatás minimalizálását segíti elő kisebb energiafogyasztás mellett, hanem meghosszabbítja az eszközök élettartamát, és csökkenti a birtoklási költséget a fényforrás akár 30 000 órás élettartamával. Az energiatakarékos mód és az azonnali be-kikapcsolási funkciók tovább támogatják a Vero-környezetvédelmi hangsúlyt azáltal, hogy minimalizálják az energiafelhasználást a különböző módok használatával. Az Acer HL68 sorozatú projektorok fényforrása 100%-ban higanymentes, és fogyasztás után újrahasznosított műanyagot használ a házban és teljesen újrahasznosítható csomagolásban érkezik, hogy minimalizálja az eszközök karbon-lábnyomatát

Ár és elérhetőség

Az Acer Vero HL6810ATV júniustól elérhető 1699 eurós áron

Az Acer Vero HL6810 augusztustól elérhető 1599 eurós áron

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: