az-acer-bemutatta-a-predator-triton-700-kompromisszumok-nelkuli-gamer-notebookjat/2017/04/29

Az Acer bemutatta a Predator Triton 700, kompromisszumok nélküli gamer notebookját

2017. április 29. Kocsis Bence

Az Acer next@acer globális sajtótájékoztatóján New York-ban bemutatkozott a cég erőteljes és vékony Predator Triton 700 gaming notebook. A notebook 18.9 milliméter vékonyságú, 2.6 kilogramm súlyú, alumínium borítást és 15.6 col képátlós FHD IPS kijelzőt kapott. Mindehhez  kitűnő minőséget jelentő technológiák tartoznak, áthágva a méret és a teljesítmény határait, kompromisszumoktól mentesen.

Mint az első új ultravékony Predator Triton  gaming notebook sorozat tagja, fontos a megjelenés: fekete tokozás, minimalista dizájnnal, egyenes kontúrokkal, szögletes elülső sarkokkal. Egy nagyobb üveg jellegű felület a billentyűzet alatt egyfajta ablakként jelenti a notebook hűtésrendszerét, beleértve az AeroBlade 3D ventilátortechnológiát és azt az öt hővezető csövet – ez így egyébként precíziós érintőpadként is funkcionál.

A bestiát egy sztenderd feszültségű, hetedik generációs Intel Core processzor mozgatja, nagyteljesítményű NVIDIA GeForce 10 szériájú grafikával, két NVMe PCIe SSD-vel (RAID 0 konfiguráció), és akár 32GB DDR4 2.4 GHz RAM is rendelkezésre áll.

Predator_Triton_700-02

Természetesen a Predator Triton 700 készen áll a VR élményre is. Emellett az eszköz dinamikius, kitűnő fényerejű megjelenítést garantál, 15.6 col képátlós FHD IPS kijelzővel, NVIDIA G-SYNC támogatással, így akár külső monitor csatlakoztatásán is gondolkodhatunk. A Dolby Audio Premium és Acer TrueHarmony technológiák utánozhatatlan hangélményt nyújtanak, a Skype for Business pedig garantálja a videóbeszélgetések és konferenciák tisztaságát, lagmentességét.

A notebook további erőteljes kiegészítő opcióihoz egyértelműen hozzátartozik a Killer DoubleShot Pro hálózatkezelés, valamint a Thunderbolt 3 kapcsolódás. Ezek akár 40 Gbps maximum sebességet is biztosíthatnak, illetve 4K videókimenet-támogatással is rendelkeznek. A Predator Triton 700 tartalmaz két USB 3.0 aljzatot (kikapcsolt módban USB töltési lehetőséggel), két darab HDMI 2.0 portot, egy Display portot és gigabites Ethernet portot is.

Predator_Triton_700-01

Természetesen egyetlen gamer notebook sem igazi mechanikus billentyűzet nélkül, mely felhőtlen gépelést, gyors, akkurátus válaszidőket jelent. A gombok RGB háttérfényt kaptak, és egymástól külön is programozhatók.

A PredatorSense szoftver segítségével a gamerek egyetlen felületen keresztül irányíthatják és szabhatják testre a gépet, beleértve a háttérvilágítást, hotkey kiosztást, ventilátor beállítást, és a teljes rendszermonitorozást.

 

Írta: Kocsis Bence