az-acer-kiboviti-gaming-notebook-vonalat-az-eroteljes-predator-helios-300-modellel/2017/04/29

Az Acer kibővíti gaming notebook-vonalát az erőteljes Predator Helios 300 modellel

2017. április 29. Kocsis Bence

Az Acer next@acer global sajtótájékoztatóján bemutatták az új Predator Helios 300 gaming notebookcsaládot. 15.6 és 17.3 colos kijelzőkkel érhetők el a termékek, mattfekete burkolattal, kellemes vörös berakásokkal, kissé éles, szórakoztató dizájnnal. Az eszközök Windows 10 operációs rendszerrel kerülnek szállításra, erőteljes kiegészítő opciókkal és technológiákkal, középkategóriás árakkal. Ezáltal a gaming notebookok minden eddiginél könnyebben lesznek elérhetők.

A Predator Helios 300 szíve egy túlhajtható NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy 1050Ti GPU, melyek hetedik generációs Intel Core i7 (7700HQ) vagy i5 (7300HQ) processzorokkal lettek kombinálva a kimagasló teljesítmény érdekében. Mindehhez akár 16GB DDR4 RAM járul (bővíthető 32GB-ra), nem beszélve a gyors SATA SSD-ről, valamint az 1TB-s HDD-ről. A termékeken nyitható aljzatok is helyet kaptak, annak érdekében, hogy minél egyszerűbb legyen a memória- és/vagy a tárolómodul komponensek bővítése.

Predator_Helios_300_02

A Predator Helios 300 USB 3.1 Type-C aljzattal is rendelkezik, USB 3.0 portot is kapott (kikapcsolt állapotban is lehetőség nyílik külső eszköz USB töltésére), valamint találunk két USB 2.0 aljzatot, valamint HDMI 2.0 bemenetet is. Amennyiben vezetéknélküli kapcsolatot szeretnénk, rendelkezésre áll a gyors 2x2 802.11ac technológia, de természetesen kapunk gigabites Ethernet portot is.

Alapvetően szórakoztatóközpontnak tervezték a Predator Helios 300 notebookokat, így a termék tökéletesen lefedi a gamerek és a filmnézők összes igényét. Erőteljes dinamikájú 15.6 vagy 17.3 colos FHD IPS kijelzők jelentik a színhű, éles képmegjelenítést, míg a Dolby Audio Premium és az Acer TrueHarmony utánozhatatlan audioélménnyel ajándékozza meg a felhasználót. A Skype for Business biztosítja a videóbeszélgetések tiszta, lagmentes minőségét, míg a Cortana igazi hangélményt nyújt.

Predator_Helios_300_04

Ahhoz, hogy a játékélmény zavartalan legyen, dupla, AeroBlade 3D ventilátorrendszer technológia került alkalmazásra. Az ultravékony fémlapátok által a notebook működése mindig az optimális hőmérsékleten történik. Az előtelepített PredatorSense szoftver valós idejű rendszerinformációkat nyújt (túlhajtás is), így a gamerek remekül tudják monitorozni és kontrollálni a rendszer pillanatnyi állapotát egyetlen központi alkalamazással.

Írta: Kocsis Bence