az-adata-bejelentette-ipari-minosegu-ddr5-r-dimm-memoriamoduljainak-megjeleneset

Az ADATA bejelentette ipari minőségű DDR5 R-DIMM memóriamoduljainak megjelenését

2022. április 20. Herczeg Balázs Memória hírek

Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM-modulok, a NAND flash termékek és mobiltartozékok vezető gyártója örömmel jelentette be az R-DIMM DDR5 memóriamoduljainak megjelenését. Ez teljessé teszi a gyártó ipari minősítéssel rendelkező DDR5 kínálatát, beleértve az U-DIMM, a SO-DIMM és az új R-DIMM modulokat, amelyek a legújabb 12. generációs Intel processzorokhoz és a DDR5-platformokhoz lettek tervezve.

Támogatja az ipari alkalmazásokat

Az ADATA ipari minősítéssel rendelkező R-DIMM DDR5 memóriamodulok számos alkalmazás támogatására alkalmasak, beleértve az 5G backhaul berendezésekben, az AIoT-készülékekben, a nagy teljesítményű számítástechnikai eszközökben, szerverekben, adatközpontokban, peremszámítógépekben, a hálózati rendszerekben, valamint felügyeleti- és más berendezésekben történő használatot. A DDR5 elterjedése 2026-ra várhatóan a globális memóriapiac 90%-át fogja lefedni, az ADATA DDR5 memóriája pedig készen áll a megbízható, nagy sávszélességű memóriamodulok iránti növekvő kereslet támogatására.

Gyors, hatékony, akár 32 GB-os kapacitás

Az ADATA ipari minőségű R-DIMM DDR5 memóriamodulok eredeti Samsung IC-ket használnak, továbbá 16 GB-os és 32 GB-os kapacitással érhetők el. A DDR5 a DDR4-hez képest kétszer nagyobb sávszélességet garantál 4800 MT/s adatátviteli sebesség mellett, miközben alacsony, 1,1 V-os feszültséggel működik a jobb energiahatékonyság elérése érdekében.

Az ADATA ipari minőségű DDR5 memóriamodulok integrált feszültségvezérlő IC-kkel (PMIC) rendelkeznek, amelyek javítják az energiagazdálkodást és stabilabb tápellátást biztosítanak. A DDR5 IC-k mindemellett beépített ECC-vel érkeznek, továbbá a modulokat hőérzékelőkkel is felszerelték, ezzel garantálva a kimagasló működési megbízhatóságot.

Kiváló megbízhatóság

Az ADATA ipari DDR5 memóriamodulok nyákján aranyozott érintkezőpontokat találhatunk a jobb jelátvitel érdekében, valamint kén elleni védelemmel és konformális bevonattal is ellátták őket, hogy jobban ellenálljanak a szennyeződésnek, a pornak és nedvességnek a hosszú távú megbízhatóság érdekében.

Ügyfélközpontú megközelítés

Az ADATA az ipari DDR5 memóriamoduljait mindemellett akár olyan technológiákkal is testre szabhatja, mint az ECC-támogatás, a VLP DIMM és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok közötti működés, hogy ezzel is megfeleljenek a különböző alkalmazások változatos igényeinek.

Ha szeretnél többet is megtudni a termékek elérhetőségéről és az árazásukról, kérjük, fordulj az ADATA helyi képviseletéhez, vagy látogass el az industrial.adata.com oldalra.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: