az-adata-bemutatja-a-pasztellszinu-es-viragmintas-kulso-akkumulatorat-a-t5000c-t

Az ADATA bemutatja a pasztellszínű és virágmintás külső akkumulátorát, a T5000C-t

2020. május 09. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Az ADATA bemutatta az 5000 mAh-es T5000C külső akkumulátorát. Az egyedi tervezésnek köszönhetően a kompakt T5000C külső akkumulátor gyönyörű, gravírozott virágmintával rendelkezik, amely frissítő tavaszt idéző megjelenést és finom tapintású érzést kelt. Sőt, a külső akkumulátor két világos és könnyed pasztellszínben kapható, amellyel tökéletesen kiegészíti a virágos mintát. A felszínen túl a T5000C olyan nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint az USB-A és C-típusú portok támogatása, amelyek lehetővé teszik a kétirányú töltést is.

A T5000C eltér a hagyományos akkumulátorok tervezésétől, amelyet jellemzően tompa színek és díszítés nélküli felületek jellemeznek. A T5000C a friss tavaszi levegő érzetéből merít ihletet a formatervezéshez, a gyönyörűen gravírozott virágmintával nemcsak megkülönböztethetően frissítő megjelenést, hanem finom tapintású érzetet is nyújt. Mindezek mellett az akkumulátor két pasztellszínben kapható: pasztell kék és púder rózsaszín.

A T5000C ideális azoknak, akik mindig úton vannak. A mindössze 1,42 cm vastagságával annyira vékony, mint egy átlagos okostelefon, így könnyen becsúsztatható a táskákba és a hátsó zsebekbe egyaránt. A 125 g-os súlyának köszönhetően pedig felhasználók könnyedén magukkal vihetik.

A T5000C két USB-porttal rendelkezik (A-típusú és C-típusú), amelyek akár 3.0A kimeneti áramerősséggel is működhetnek, így lehetővé téve két eszköz egyidejű töltését. Ezenfelül a C-típusú port támogatja a kétirányú töltést, így a csatlakoztatott eszközöket és a T5000C-t egyetlen kábellel is feltöltheted.

A biztonságos működés érdekében az eszköz bemeneti és kimeneti túltöltés-, túlmelegedés-, túlhevülés-, rövidzárlat- és túlfeszültség védelemmel lett ellátva.​​​​​​​ További információkért látogassatok el a gyártó oldalára

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: