az-adata-bemutatja-az-ace-sorozatu-memoriamoduljait

Az ADATA bemutatja az ACE sorozatú memóriamoduljait

2022. augusztus 04. Kocsis Bence Memória hírek

Az ADATA bejelentette legújabb, tartalomgyártóknak tervezett memóriamoduljait, az ADATA Ace sorozatot. Az alkotók költségvetésüktől és teljesítményigényüktől függően választhatnak a két modell, a 6400 MT/s sebességű ADATA ACE DDR5 és a 3600 MT/s sebességű ACE DDR4 közül. A sorozatba a limitált kiadású ACE 6400 DDR5-modul is beletartozik, melynek egyedülálló mintázatát egy német tervezővel közösen készítettek el. Mindhárom modul támogatja az Intelt® XMP-t a problémamentes túlhajtásért, kiváló minőségű, alacsony késleltetésű chipekkel szerelték őket, emellett pedig kompatibilisek a legújabb Intel és AMD platformokkal is.

Továbbfejlesztett teljesítmény, multitasking késleltetés nélkül

Alkotóként gyakran kell váltani a különböző alkalmazások között, hogy több feladatot is egyszerre haladhasson, beleértve a fájlok betöltését, szerkesztését, renderelését vagy azok átvitelét. Sőt, a gyakori szoftverfrissítések értékes memóriaerőforrásokat foglalnak el, amik negatívan befolyásolják a memória teljesítményét. Az ADATA tisztában van azzal, hogy a kreativitást sosem szabad korlátozni, ezért fejlesztette ki az ADATA ACE sorozatú memóriát. Az ACE sorozatú memóriamodulokkal az alkotók élvezhetik a megnövekedett teljesítmény előnyeit, ami lehetővé teszi számukra, hogy még produktívabbak és kreatívabbak legyenek. Az Intel® XMP támogatásával a modulok könnyedén túlhajthatók a hihetetlenül gyors teljesítmény eléréséhez, legyen szó grafikai tervezésről, videószerkesztésről vagy a nagyobb igénybevételű 3D számítási feladatokról. Az ADATA ACE DDR4 3600 és DDR5 6400 modulok 2x16 GB-os készletben érkeznek.

Kiváló minőségű, speciálisan kiválasztott chipekkel készültek a stabilitásért

Az ACE memóriamodulok integrált áramkörei (IC) szigorú átvilágításon és tesztelésen mentek keresztül, hogy ezzel is biztosítsák az alkotók által megkívánt megbízhatóságot, kompatibilitást és stabilitást. Ezenkívül az ACE 6400 DDR5-modulokon egy feszültségvezérlő PMIC is található, amely stabil áramellátást biztosít és energiát takarít meg. Az IC-k fedélzeti ECC-támogatással is rendelkeznek, amely automatikusan kijavítja a hibákat a maximális konzisztencia és megbízhatóság érdekében.

Visszafogott, elegáns megjelenés

Az ACE sorozatú memóriamodulok kialakítása letisztult és kifinomult. A koncentrikus körminta egyszerű, mégis kifinomult megjelenést kölcsönöz a moduloknak, amely megkülönbözteti őket a többi memóriamodultól. Hűtőbordáik kiváló minőségű alumíniumból készülnek, melyek megmunkálásához nano-imprinting technológiát használnak, ami egyfajta többdimenziós külsőt biztosít a látószögtől függő különböző árnyékhatásoknak köszönhetően.

Azoknak a felhasználóknak, akik valami élénkebbre és egyedibbre vágynak, az ADATA a limitált kiadású ACE 6400 DDR5-öt kínálja. A modul merész színekkel és élénk mintázattal érkezik, amelyek az ADATA márka egyedi személyiségét szimbolizálják. A végső dizájn Mister Fred német tervező és illusztrátor munkája. Alkotásait görbe vonalak, merész színek és mókás kifejezések jellemzik. Vágya az illusztrációk és minták segítségével a világ elé tárni, hogy mennyire szép a sokszínűség és az egyéniség. A modulból csak 520 darab lesz elérhető.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: