az-adata-bemutatja-az-se760-kulso-ssd-t

Az ADATA bemutatja az SE760 külső SSD-t

2020. február 18. Kocsis Bence Adattárolás hírek

Az ADATA bejelentette az ADATA SE760 külső SSD megjelenését. Az SSD elegáns és kompakt kialakítással rendelkezik a könnyű hordozhatóság érdekében, az USB 3.2 Gen 2 interfész segítségével pedig kiváló olvasási és írási teljesítményre képes. Az ADATA SE760 kompakt, áramvonalas kivitellel rendelkezik, így bárhová magunkkal vihetjük. Az elegáns szálcsiszolt fém felület érzésre és kinézetre is tökéletes megjelenést biztosít. Az USB 3.2 Gen 2 interfész lehetővé teszi az akár 1000 MB/s olvasási és írási sebességet is, amely több mint 12-szer gyorsabb, mint egy külső merevlemez. A rendkívüli teljesítménynek hála, a felhasználók egy 10 GB-os 4K filmet körülbelül húsz másodperc alatt továbbíthatnak a támogatott eszközök között.

Az ADATA SE760 az SSD-k minden előnyét biztosítja a merevlemezekkel ellentétben, beleértve az ütés- és rezgésállóságot, illetve a csendes működést. Ráadásul a legújabb USB-C (C-típusú) csatlakozót használja, amely megfordítható, így bármilyen irányban csatlakoztatható, ellentétben a régi USB eszközökkel és csatlakozókkal. Ezenkívül támogatja a Windows, a Mac OS és az Android rendszert is, így a felhasználók korlátok nélkül mozgathatják a tartalmakat az eszközeik között. Legyen szó akár munkáról, akár szórakozásról, az SE760 egyszerű csatlakoztathatóságot és az USB-C előnyeit kínálja a felhasználók számára.

Az SE760 fekete és titán színben lesz elérhető 256 GB-os, 512 GB-os és 1 TB-os kapacitással. Az ADATA SE760 rendelkezésre állása régiónként változhat. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: