az-adata-bemutatja-legujabb-termekeit-egy-magaval-ragado-virtualis-vilagban

Az ADATA bemutatja legújabb termékeit egy magával ragadó virtuális világban

2022. július 18. Fenes Kristóf Hardver Hírek

Az ADATA Technology, a memóriamodulok, USB-flash-meghajtók, memóriakártyák, SSD-meghajtók, hordozható merevlemezek és gamer perifériák vezető gyártója, ma bejelentette, hogy legújabb termékeit a MERAVERSE-en belül leplezi le és mutatja be. A MERAVERSE egy olyan virtuális univerzum, amelyet azért hoztak létre, hogy összekapcsolja a világot a távolság és az idő korlátain túlmenően. Az ADATA virtuális kiállítások segítségével szeretne egy interaktív élményt nyújtani a fogyasztóknak. A kiállításon megtekinthetők lesznek az ADATA és az XPG következő generációs DDR5-memóriamoduljai, SSD-meghajtói, gamer termékei és még sok más.

A kiemelt termékek közé tartozik az ADATA ACE 6400 DDR5-memóriamodul, az XPG Gen5 x 4 SSD-meghajtó, valamint a 2022-es Red Dot Design díjnyertes XPG ALPHA WIRELESS gamer egér, amely számos további díjat is kapott más, világszerte elismert médiumtól.

MERAVERSE - virtuális kiállítás és Xtreme Challenge AVG

A MERAVERSE egy virtuális termékkiállításból és egy kalandjátékból (AVG) tevődik össze. A látogatók magával ragadó módon ismerhetik meg az ADATA és XPG legújabb és legjobb termékeit. A látogatók a 720 fokos látómezővel szabadon sétálhatnak a MERAVERSE-ben, hogy megtekinthessék a gyártó termékeit, valamint egy háromdimenziós kalandban is részt vehetnek.

A virtuális termékkiállítás innovatív termékeket sorakoztat fel a játékosoknak és alkotóknak egyaránt. Az esemény az XPG termékek izgalmas új kínálatát is bemutatja XTREME GAMING, az XTREME MODDING és az XTREME STYLE témakörökben. Egy másik, „Build to Create” névre keresztelt kiállítási terület olyan nagy teljesítményű termékeket mutat be, amelyek segítenek az embereknek maximalizálni kreativitásukat, beleértve az SSD-ket és a DRAM-okat.

A látogatóknak érdemes körülnézni a MERAVERSE minden szegletében. Az ORB (cross-time machine) segítségével a látogatók energialabdákat gyűjthetnek, és azon dolgozhatnak, hogy a MERAVERSE csillagközi utazójává váljanak. A MERAVERSE egyben tartalmazza az ADATA Birthday Activity Zone-t is, amelyet korábban az ADATA 21. születésnapja alkalmából indítottak el.

Ismerd meg az XTREME PERFORMANCE GEART!

Az XTREME Gaming területen a nemrég megjelent Red Dot Design díjnyertes XPG ALPHA WIRELESS gamer egér lesz látható. Az egeret arra tervezték, hogy tükrözze az XPG ipari formatervezési nyelvét, az úgynevezett „Exoskeletont”. Ez a forma és a funkció közötti egyensúlyt hangsúlyozza, miközben az ergonómiára összpontosít. Ezenkívül az XPG ALPHA WIRELESS gamer egér számos további díjat kapott más, világszerte elismert médiumtól (PCMag, HotHardWare, theFPSreview és APH Networks), és olyan prémium tulajdonságokkal érkezik, mint a kényelmes markolat, a 60 órás maximális üzemidő és az RGB-testreszabás az XPG PRIME-mal.

Emellett megtekinthető lesz az XPG VAULT gamer egér – egy innovatív koncepciós termék –, amely pozitív fogadtatást kapott az idei CES-en. Beépített SSD-meghajtóval és egy XPG játékindítóval érkezik, hogy támogassa a játékok egérre történő telepítését, így a felhasználók több számítógépen is játszhatnak. Az XPG VAULT egy beépített 1 TB-os SSD-vel érkezik, amelynek átviteli sebessége elérheti az akár 958 MB/s értéket is. Az XPG ALPHA és a VAULT gaming egerek egyaránt támogatják az XPG PRIME szoftvert a gombok és az RGB-fények személyre szabásához.

Ismerd meg az XTREME MODDINGOT!

A PC-rajongóknak és játékosoknak létrehozott XTREME MODDING terület a legújabb XPG gamer komponenseket mutatja be. Ide tartozik az XPG CYBERCORE platina sorozatú tápegység, valamint az XPG VENTO PRO 120 PWM-ventilátor, amely a Nidec, japánban készült, duplasoros golyóscsapágyát használja. A látogatók megtekinthetik az XPG BATTLECRUISER PRO-t is, egy nagy kapacitású, teljes méretű gamer toronyházat, amely támogatja az összes csúcskategóriás komponenst. A toronyház alumíniumból készült, emellett mágneses előlappal és szűrővel szerelték fel. A számítógépház kiváló kábelvezetést kínál, így a kábeleket megfelelően el lehet vezetni a toronyház jobb oldalán. Az XPG-t szimbolizáló háromszögelemek az ARGB-világítás segítségével jelennek meg. Számos I/O-interfésszel és USB-porttal felszerelve nagyszerű választás nyújt a lelkes játékosok és PC-rajongók számára.

Szintén láthatóak lesznek a legújabb XPG SSD-k, amelyek támogatják a következő generációs PCIe Gen5 x4-interfészt, és kompatibilisek az NVMe 2.0-szabvánnyal. Tartós olvasási és írási teljesítményük meghaladja a 14/12 GB/s-ot, továbbá szabadalmaztatott hűtőrendszerrel rendelkeznek az optimális csúcsteljesítmény fenntartásáért. Az XPG SLAYER RGB DDR5 gamer memória háromszög alakú dombornyomott kialakításával, káprázatos RGB-fényeffektusokkal, valamint kettős, tükröződő és matt felületeivel a kiemelkedő teljesítményt és az XPG márka szellemét közvetíti. Az XPG SLAYER a Red Dot és a Good Design elismerésekben is részesült, továbbá akár 7000 MT/s teljesítményre is képes. Az ugyanennyire lenyűgöző kisebb testvére, az XPG CASTER RGB DDR5 tökéletesen ötvözi az RGB-világítást a wolframszürke színekkel, hogy egy rendkívül futurisztikus megjelenésű eszközt hozzon létre. Átviteli sebessége 6400 MT/s, amely a prémium változatoknál az akár 7000 MT/s-ot is elérheti. Az XPG DDR5-modulok mindegyike integrált áramköri ECC-vel és PMIC-vel érkezik a megbízható és stabil működés érdekében.

Ismerd meg az XTREME STÍLUST!

Ezen a területen az XPG a STARKER AIR ATX-kialakítású közepes toronyházát mutatja be, amely innovatív felfelé irányuló porszűrővel, mágneses előlapokkal, valamint nagy hatékonyságú légáramlási konfigurációval érkezik. A csúcsteljesítményű gamer termékek mellett az XPG egy adag kiegészítőt is leleplez. Ide tartoznak a legújabb XPG MERA EDITION GEAR limitált kiadású gamerperifériák, például fejhallgatók, egerek és egérpadok, valamint egy speciális kiadású billentyűzet is. A limitált kiadású XPG MAGE MERA EDITION gamer billentyűzet egyedi dizájnnal és színvilággal rendelkezik, ami a győzelmet szimbolizálja. Ezenfelül az XPG PRECOG S gamer headsetbe 50 mm-es hangszórókat építettek be a kiváló hangminőségért, kialakítás tekintetében pedig a hosszú távú kényelemre tervezték. Ezen a területen debütál az XPG SLINGSHOT gamer egér is. A PMW 3360 szenzort használja, amely akár 12 000 DPI-t kínál, emellett az egér mikrokapcsolói 20 millió kattintást garantálnak. Szintén bemutatják az XPG BATTLEGROUND L MERA limitált kiadású, speciális cérnakötési technológiával készült, mikroszálas gamer egérpadot is. Tágas, 420x335 mm-es méretével tökéletesen illeszkedik a játékosok asztalához.

Egy új dimenzió az alkotóknak

Memória nélkül a metaverzum sem létezne! Az ADATA bemutatja új, alkotóknak tervezett DDR5-memóriasorozatát, az ADATA ACE-t, amely két változatban lesz elérhető, egy 6400 MT/s-os DDR5-, valamint a 3600 MT/s-os DDR4-kivitelezésben. Az ADATA ACE 6400 DDR5 integrált áramköri ECC-vel és PMIC-vel érkezik, amely képes önállóan kijavítani a fellépő hibákat. Az ADATA ACE memóriamodulok ideálisak 4K/8K képszerkesztéshez, 3D-modellezéshez, rendereléshez, valamint animációk készítéséhez is. Az ACE 3600 DDR4 támogatja az Intel® XMP 3.0-át az egykattintásos túlhajtáshoz, segítségével pedig feladatot, például grafikai tervezést vagy képszerkesztést is könnyedén kezelhetsz. Ezek a modulok gondosan kiválasztott, alacsony késleltetésű chipeket használnak, amelyeket nem kell külön beállítani, továbbá nem igényelnek megnövelt feszültséget sem.

A Web 3.0 fényében az ADATA tovább bővíti az alkotók számára tervezett tárhelykínálatát. Legújabb tárolóeszközei közé tartozik a LEGEND 960 és LEGEND 850 SSD. Mindkettő támogatja a PCIe 4.0-t, emellett akár 7400/6800 MB/s, illetve 5000/4500 MB/s olvasási és írási sebességre képesek, ami 3-4-szer gyorsabb, mint a szabványos PCIe 3.0 SSD-k esetén. Maximális kapacitásuk elérheti a 4 és a 2 TB-ot, támogatják a legújabb Intel és AMD platformokat, valamint PS5 konzolok tárhelyének bővítésére is használhatók.

Az „Innovating the Future” vállalati filozófiához ragaszkodva az ADATA Mister Freddel, egy jól ismert német illusztrátorral együttműködve piacra dobja az ACE DDR5 6400 és a LEGEND 850 limitált szériás kiadásait is. Ezek élénk és színes hűtőbordamintákkal rendelkeznek, amelyek kifejezik az ADATA szellemiségét és a márka ígéretét.

【ADATA x XPG 2022 MERAVERSE】
Az esemény oldala: https://meraverse.adata.com
Esemény időtartama: szeptember 15-ig elérhető.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: