az-adata-bemutatta-az-rgb-vilagitassal-erkezo-hd770g-kulso-merevlemezt

Az ADATA bemutatta az RGB világítással érkező HD770G külső merevlemezt

Az ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója bejelentette az ADATA HD770G tartós külső merevlemezt, amely a világon először rendelkezik RGB világítással. A HD770G segítségével a felhasználók nemcsak játékaikat és adataikat tárolhatják, hanem mindezt hangulatuknak megfelelően tehetik meg. A HD770G megfelel az IP68 szabványnak, tehát por-, ütés-, és vízálló, köszönhetően a robosztus háromrétegű vázának.

Tárold stílusosan a játékaidat

A HD770G megjelenése nem fogható semmilyen korábbi külső HDD-hez, köszönhetően a különálló lesarkított éleinek és a kétoldalú fénysugár alakú RGB világításnak, amely képes a felhasználó személyes hangulatát tükrözni. A fénysávok között található egy perforált minta is, amely az RGB világítás pulzáló módjával valósággal életre kel. A bőséges tárolókapacitással érkező lemez a felhasználók összes játékának tárolására alkalmas, vagy akár a limitált kapacitással rendelkező PS4 és Xbox konzolok tárhelyei is kiegészíthetők vele. A HD770G nem csak a konzolos játékokhoz kínál nagyszerű megoldást, hanem a PC-hez is megfelelő.

Strapabíró kívül és belül

A HD770G a lehető legmagasabb védelmet nyújtja a víz és a por ellen, amely meghaladja az IP68 szabványt is. A HDD olyannyira vízálló, hogy akár 120 perc merülést is képes kibírni 2 méteres vízmélységig. Ellentétben a legtöbb külső HDD-n található, nehézkesen használható csatlakozó védelemmel, a HD770G szabadalmazott csatlakozó borítása egyszerű használattal biztosít teljesen vízhatlan felületet. A robosztus háromrétegű felépítéssel, amely ütésálló szilikon házból, masszív pufferból és párnázott merevlemez rögzítőkből áll, a HD770G könnyedén ellenáll a különböző ütéseknek és a véletlen leejtésnek is. A belső védelemért felelős AES-256 bites titkosítással pedig jelszóval védheted adataidat a kíváncsiskodó szempároktól.

A HD770G rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: