az-adata-bemutatta-az-ultimate-su720-ssd-t-akar-1-tb-os-kapacitassal

Az ADATA bemutatta az Ultimate SU720 SSD-t akár 1 TB-os kapacitással

Az ADATA bemutatta Ultimate SU720 SATA 6Gb/s SSD-t. Ideális választás azok számára, akik most terveznek SSD-re váltani. Az SU720 kiváló teljesítményt és megbízhatóságot kínál a költséghatékony kategóriában. A 3D NAND memóriával és intelligens SLC gyorsítótárral felszerelt SU720 elérheti az akár 520/450MB/s olvasási és írási sebességet is.

A fejlett 3D NAND Flash használatának köszönhetően az SU720 nagy tárolási kapacitással rendelkezik: 500 GB-tól akár 1 TB-ig, emellett fokozott hatékonyságot és masszív megbízhatóságot kínál jobb ár-érték aránnyal, mint valaha. Az SU720 folyamatos olvasási és írási sebessége elérheti az akár 520/450MB-ot másodpercenként, ráadásul támogatja az SLC gyorsítótárazást is. Az SU720 több adatvédelmi és hibajavító technológiával is rendelkezik, amelyek együttesen magasfokú tartósságot eredményeznek, a véletlenszerű olvasási/írási teljesítményt pedig akár 50K/65K művelet/s-ig képes biztosítani, ami 2,5-ször gyorsabb, mint a hagyományos merevlemezeké.

Az SU720 támogatja az alacsony sűrűségű paritásellenőrző (LDPC) hibajavító kódot, amely csökkenti az adathibákat és segíti adatok integritásának egyenletes növekedését. Ezért védi az értékes adatokat az adatvesztés ellen. A merevlemezhez képest az SU720 nem rendelkezik mechanikus alkatrészekkel, így jobban ellenáll az eséseknek és ütéseknek. További előnyei közé tartozik a széles hőmérséklet ellenállási tartomány (0°C ~ 70°C), a halk működés és az energiahatékonyság.

Az SU720 vásárlását követően a felhasználók jogosultak az ADATA SSD Toolbox és Migration Utility segédprogramok ingyenes letöltésére. Az SSD Toolbox lehetővé teszi az SU720 megfigyelését és kezelését, továbbá tájékoztatást nyújt a meghajtó állapotával, kopási szintjével és az élettartamával kapcsolatban. Az Migration Utility különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akik a HDD-ről váltanak SSD-re, mivel arra tervezték, hogy a teljes meghajtók tartalmát - beleértve az operációs rendszert is - egyszerűen és gyorsan át lehessen menteni az új tárolóeszközre.

A biztonság érdekében az Ultimate SU720 3 éves garanciával rendelkezik. További információkért látogass el a gyártó oldalára

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: