az-adata-bemutatta-az-xpg-mana-gamer-ragogumit

Az ADATA bemutatta az XPG MANA gamer rágógumit

2021. január 29. Kocsis Bence Külvilág Hírek

Az XPG bejelentette kifejezetten játékosoknak készített XPG MANA gamer rágógumiját. A koncentráció hiánya és a fáradtság érzete együtt jár a gaming-gel, különösen a hosszabb idejű játékmenetek során. Az XPG ennek érdekében megalkotta az XPG MANA Gaming Gum-ot, az XPG első rágógumiját, amely koffein tartalmának köszönhetően javítja a koncentrációt. A rágógumi továbbá luteint - egy antioxidánst – is tartalmaz, amely leginkább a szem számára előnyös hatásairól ismert, beleértve a gyulladáscsökkentő és a látásélességet fokozó képességét. A frissítő menta ízesítésű rágógumi nem tartalmaz zsírokat és fehérjét sem.

Az XPG MANA azok számára is előnyös lehet, akik hosszú ideig dolgoznak a monitorok előtt szünetek tartása nélkül, valamint azok számára, akik nem szeretik a kékfényszűrők használatát. A rágózás és a folyamatos szájmozgás következtében fokozódik az agyi vérellátás, amely növeli a koncentrációs képességet. Továbbá a luteinnek köszönhetően a szemszárazság panaszai is enyhíthetők.

A rágó elkészítéséhez szükséges koffeint a Guarana termésének magjaiból nyerték ki, amely kétszer nagyobb koffeinkoncentrációval rendelkezik, mint az átlagos kávémag. A bársonyvirágból kinyert lutein fokozott védelmet nyújt a káros kékfény ellen és jelentősen lassítja a monitorok folyamatos megtekintésére visszavezethető látásromlást. Az XPG MANA összetevői között xylitolt (nyírfacukrot) alkalmaztak, amely egyfajta cukoralkohol, küllemre pedig hasonlít az általános kristálycukorra. Édesítő hatása megegyezik a cukoréval, ugyanakkor glikémiás indexe nagyon alacsony (GI=12), ezért cukorbetegeknek is ideális édesítőszerként szolgál.

Az XPG MANA palackos kiszerelésben lesz kapható (1 palack 18 rágógumit tartalmaz) és 4,99 USD ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető. Dobozos rendelés esetén a vásárlók egy 6 palackos kiszereléshez juthatnak 24,99 USD ajánlott fogyasztói áron.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: