az-adata-bemutatta-az-xpg-z1-ddr4-es-tuningmemoriat/2014/08/09

Az ADATA bemutatta az XPG Z1 DDR4-es tuningmemóriát

2014. augusztus 09. Gosztonyi Adorján Memória hírek

Teljesítmény kompromisszum nélkül

Az ADATA Technology, a nagyteljesítményű DRAM modulok és NAND Flasht alkalmazó termékek egyik vezető gyártója, a mai napon bemutatta az XPG sorozat első DDR4-es tuningmemóriáját, az XPG Z1-et, amely támogatja a legújabb Intel Haswell-E platformot a lenyűgöző teljesítmény érdekében. A DDR4 előnyeivel az XPG Z1 nem csak egy erős fegyver a játékokhoz, hanem egy fontos komponens a tuninghoz is.

AX4U2400W4G16-QRZ AX4U2400W8G16-QRZ

Teljesítménynövelés nagyszerű energiahatékonysággal

A DDR4 nagyobb teljesítményével és alacsonyabb fogyasztásával felülmúlja a DDR3-at. Az üzemfeszültség 1.5V-ról 1.2V-ra csökkent, ami 20%-os energiamegtakaritás, és alacsonyabb hőmérsékleten tartja a rendszert a stabilabb működés érdekében. A maximum 2800 MHz-es sebességnek, a CL 17-17-17-es időzítésnek és a 22GB/s-os adatátviteli teljesítménynek köszönhetően az XPG Z1 jobb hatékonyságú adatátvitelt biztosít, mint valaha. A termék csak 1.2V-ot igényel, hogy elérje a túlhajtók számára kínált 2800 MHz-es órajel-frekvenciát. Továbbá az XPG Z1 SPD (Serial Presence Detect) funkciója megengedi a direkt hozzáférést a BIOS beállítások megváltoztatása nélkül, megkönnyítve a használatot és növelve a rendszer stabilitását.

XPG Z1_01_300dpi

Jól néz ki, jól viselkedik

Az XPG Z1 egy repülőgép által inspirált dizájnt kapott versenyautókhoz használt karbon textúrával egyetemben, ami szimbolizálja az extrém teljesítményre való törekvést. Az egyedi Thermal Conductive Technológiának és a két uncia rezet is tartalmazó tízrétegű NYÁK-nak köszönhetően az XPG Z1-en használt chipek direkten érintkeznek a hűtőbordával, biztosítva az integrált áramkör és a NYÁK azonos hőmérsékletű környezetben való működését, valamint csökkentve az elektromos ellenállást és a fogyasztást, ami nagyban növeli a jelátvitel minőségét.

image002

A maximális tartósság és biztosíték

Az XPG Z1 DDR4-es DRAM modulhoz kiváló minőségű chipek lesznek kiválasztva szigorú szűrési folyamaton keresztül. Szintén csúcsminőségű NYÁK-ot (nyomtatott áramköri lapot) használ, amely hatékonyan növeli a memóriamodulok élettartamát. Továbbá az ADATA memóriamodulok élettartam garanciával érkeznek, amivel a felhasználók maximális biztosítékot kapnak a kiváló szolgáltatásra.

 

Adata_logo_www.kepfeltoltes.hu_

Írta: Gosztonyi Adorján

Hasonló bejegyzések: