az-adata-hat-red-dot-design-kituntetesben-reszesult

Az ADATA hat Red Dot Design kitüntetésben részesült

Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM-modulok, NAND flash termékek, mobiltartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és egyéb ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy a 2022-es Red Dot Design díjátadón hat kitüntetésben részesült kimagasló terméktervezési szakértelmének köszönhetően. A díjazott termékek közé tartoznak az XPG CASTER és SLAYER DDR5 memóriamodulok, az XPG ALPHA és PRIMER egerek, valamint az ADATA ELITE SE920 és SE880 külső SSD-meghajtók.

„A tavalyi három Red Dot győztestől az idei hat díjazottig, az ADATA megmutatta, hogy továbbra is kiemelt hangsúlyt fektet termékeinek tervezésre, mint a felhasználói élmény kulcsfontosságú elemére” – nyilatkozta Ibsen Chen, az ADATA vezető termékmarketing igazgatója. „Legyen szó DRAM-modulokról, gamer egerekről vagy külső SSD-kről, mi nemcsak nagy teljesítményt és funkcionalitást kínálunk a felhasználóinknak, hanem egy megfelelő ipari tervezést is, amely érzelmi szinten is vonzóvá teszi őket.”

A Red Dot Design Award egy világszerte elismert kitüntetés, amely elismeri az innovatív vállalatokat, a kiváló terméktervezést, és a jövő trendjeinek kialakításáért felelős márkákat. A változatos hátterű tervezési szakértőkből álló nemzetközi zsűri minden egyes pályaművet részletekbe menően értékel.

XPG CASTER DDR5 DRAM

A játékosok, esportolók és kreatív szakemberek számára tervezett nagy teljesítményű XPG CASTER DDR5 DRAM akár 6400 MT/s-os teljesítménnyel és 7000 MT/s átviteli sebességgel segíti a célcsoportját abban, hogy többre legyenek képesek. Legyen szó játékokról, 3D renderelésről vagy intenzív vizuális kép- és videoszerkesztésről, a CASTER mindegyik folyamatot leegyszerűsíti. A termék dizájnja nagyban tükrözi annak ígéretét, beleértve a nagy teljesítményt, a prémium minőséget, valamint az XPG márka egyedi jellemzőinek kommunikálását.

XPG SLAYER DDR5 DRAM

Az XPG SLAYER DDR5 egy csúcskategóriás memóriamodul, melynek célja, hogy új szintű teljesítményt nyújtson a PC-játékosok és -rajongók számára. Zászlóshajó DRAM-modulként prémium megjelenéssel és kivitelezéssel rendelkezik, amelyet két fém – egy fényes és egy matt – felület ötvözésével értek el. A modulok teljes felületét geometriai vájatok és vonalak metszik át, emellett egyfajta ferde felületi dizájnt is alkalmaz a további hatás elérése érdekében.

XPG PRIMER gamer egér

Az XPG PRIMER egy kifejezetten játékra tervezett egér, amelyet a hardcore és az újonc játékosok egyaránt értékelni fognak. Csúszásgátló PBT-felületének köszönhetően még a leghosszabb csaták során is kényelmes marad. Az ideális súlya (98 g ± 5%) pedig tökéletesen kiegyensúlyozott mozdulatokat garantál.

XPG ALPHA gamer egér

Az XPG ALPHA gamer egér egy több éves ergonómiai kutatás eredménye az ipari formatervezés és funkció területén. Az XPG díjnyertes (beleértve a Red Dot Design, a Taiwan Excellence és a Golden Pin díjakat) „Project HEADSHOT” egerének két éven át gyűjtött adatai alapján fejlesztették ki az ALPHA egeret, amely a világ minden tájáról begyűjtött, kiterjedt kézi szkennelési adatok csúcspontjának számít. Az ALPHA egeret esztétikus kontúrok jellemzik, amelyek kiváló ergonómiát tesznek lehetővé a kényelmes játékhoz és figyelemfelkeltő látványhoz egyaránt.

ADATA ELITE SE920 USB4 külső SSD

Az ADATA SE920 egy következő generációs USB4 külső SSD. Az USB4 lehetővé teszi az akár 4000 MB/s olvasási és írási sebesség elérését, amely a hagyományos USB 3.2 meghajtóknál négyszer gyorsabb adatátvitelt biztosít. Külsejét tekintve egy minimalista, kontrasztos homokfúvott és szálcsiszolt kettős felületű kialakítást kapott. Ezenfelül egy elcsúsztatható felső burkolattal rendelkezik, amely felfelé tolva szabaddá tesz egy szellőzőnyílást, valamint aktiválja a beépített ventilátort a hatékony hőelvezetés érdekében. A burkolat felcsúsztatásával a LED-lámpák is aktiválódnak. Az eszköz azoknak a folyamatosan úton lévő alkotóknak készült, akik egy hatékony hűtéssel ellátott, kifinomult, mégis elegáns dizájnnal rendelkező adattárolót keresnek.

ADATA ELITE SE880 külső SSD

Az ELITE SE880 egy külső SSD-meghajtó, amely a következő generációs USB 3.2 Gen 2 X2 interfészt használja a gyors és hatékony adatátvitel biztosítása érdekében. Kifejezetten azoknak a folyamatosan úton lévő üzleti szakembereknek tervezték, akik a kiváló teljesítmény mellett egy olyan könnyedén hordozható adattárolót keresnek, melynek mérete egy AirPods töltőtokhoz hasonló. A készülék letisztult és minimalista kialakítása a professzionalizmus, a kifinomultság és a hasznosság jegyében született.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: