az-adata-premier-extreme-sdxc-sd70-lett-a-vilag-elso-kereskedelmi-sd-express-kartyaja-amely-sd-association-sd70-hitelesitessel-rendelkezik

Az ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 lett a világ első kereskedelmi SD Express kártyája, amely SD Association SD7.0 hitelesítéssel rendelkezik

Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy az SMI SM2708AB vezérlővel felszerelt Premier Extreme SDXC SD7.0 Express kártyája, amely a világ első kereskedelmi forgalomban is megjelent, márkajelzéssel ellátott SD Express kártyája, megfelelt az SD Association SD Express hitelesítési program (SVP) minden kritériumának. Ez a hitelesítés biztosítja, hogy az SD Express kártya teljesíti az SDA szigorú interfész-szabványainak feltételeit, ezzel garantálva a kimagasló teljesítményt és a megbízhatóságot. A Premier Extreme SDXC Express kártya lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználják az SD Express-kompatibilis laptopok képességeit.

„A kompakt kialakításuknak köszönhetően az SD kártyák az alkotók, a kreatív szakemberek és az általános felhasználók legkedveltebb adattároló megoldásainak számítanak, annak ellenére, hogy más tárolóeszközökhöz képest kisebb tudással rendelkeznek.” – nyilatkozta Ibsen Chen, az ADATA termékmarketing igazgatója. „Az SVP által hitelesített ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express kártyával azonban olyan megoldást adunk a felhasználók kezébe, amely megfelel a modern világ minden olyan követelményeinek, ahol a minőségi tartalom és a gyors adatátviteli sebesség az iránymutató.”

Rendkívül kompakt, mégis úgy működik, mint egy SSD

A PCIe Gen3x1 interfész és az NVMe szabvány támogatásával az ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express kártya akár 800/700 MB/s olvasási és írási sebességet biztosít, ami nagyjából 1,5-szer gyorsabb, mint a hagyományos SATA SSD-k. Az UHS-II és UHS-I SD-kártyákhoz képest pedig nagyjából 2,7-szer, illetve 8-szor gyorsabb teljesítményt nyújt. A Premier Extreme SDXC Express kártya emellett visszafelé kompatibilis az UHS-I szabvánnyal is. Használható digitális fényképezőgépekben, hogy kiváló minőségű fényképeket vagy 4K-s videókat készíthess, valamint SD 7.0 kompatibilis PC-kben is a zökkenőmentes szerkesztés vagy lejátszás biztosítása érdekében. A PCIe Gen3x1 interfész és az NVMe szabvány támogatásának köszönhető teljesítménynövekedéssel az ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express kártya hasonló sebességet kínál, mint egy SSD, miközben megtartja az SD kártyák kompakt kialakításának előnyeit.

A Premier Extreme SDXC Express Card támogatja az UHS-I videóberendezéseket a maximális 100 MB/s olvasási és írási sebesség biztosítása mellett, továbbá megfelel a V30 Video Speed Class-nak is. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben kompatibilis az Ultra HD 4K videórögzítő alkalmazásokkal, hogy ezzel is segítse a felhasználókat kiváló minőségű, professzionális tartalmak létrehozásában. A Premier Extreme SDXC Express kártya 256 GB vagy 512 GB kapacitással rendelkezik, hogy bőséges tárhelyet kínáljon az eltérő igényekhez.

Biztonságos és strapabíró

Az ADATA Premier Extreme SDXC SD Express kártya hatékony védelmet nyújt az adatok számára. Egyrészt hibajavító kód technológiával (ECC) rendelkezik az adatok pontosságának biztosítása érdekében, másrészt teljes mértékben ellenáll a víznek, az ütéseknek, a röntgensugárnak és statikus elektromosságnak, továbbá tesztelték magas és alacsony hőmérsékletek mellett is.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: