az-aerocool-bemutatta-viewport-mini-oszlop-nelkuli-micro-atx-szamitogephazat

Az AeroCool bemutatta Viewport Mini, oszlop nélküli Micro-ATX számítógépházát

2024. május 15. Kocsis Bence Gépház hírek

Az Aerocool bemutatta Viewport Mini számítógépházát, egy új, oszlop nélküli micto-ATX toronyházat, mely megfelel a legújabb tervezési trendeknek. Ennek eredményeképp a gyártó elhagyta a bal oldali oszlopot, hogy az átlátszó panelek közvetlenül, átmenet nélkül érintkezzeneke egymással, így jobb betekintés érhető el. A Ház két változatban , illetve két színben érhető el, mind a fekete, mind a fehér modell három darab 120 mm-es, ARGB-s ventilátorral érkezik. 


A Viewport Mini Micro-ATX , valamint mini-ITX alaplapok fogadására képes ezen felül a kompatibilitási listán szerepel a legfeljebb 35,5 cm hosszú grafikus kártya, a 16,5 cm magas léghűtéses processzorhűtő, valamint a két darab 3,5 / 2,5 hüvelykes merevlemez beszerelhetőségének lehetősége. A ház hűtéséről: Felül két darab 120 / 140 mm-es ventilátor , oldalt két 120 mm-es ventilátor, hátul egy 120 mm-es ventilátor, valamint a tápegység borítás felett két darab 120 mm-es ventilátor helyezhető el. 

Az előlapi I/O panelen egy USB 3.0 port , két USB 2.0 port és 3,5 mm-es jack csatlakozó található. A 212 x 3377 x 437 mm-es méretekkel rendelkező számítógépház ára egyelőre nem ismert. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence