az-aoc-bemutatta-a-q27g4x-gaming-monitort

Az AOC bemutatta a Q27G4X Gaming monitort

2024. február 09. Kocsis Bence Periféria hírek

Az AGON by AOC egy G4 sorozatú QHD felbontású modellel bővítette gamer monitor kínálatát. A 27 hüvelykes AOC GAMING Q27G4X gyors IPS panellel, 2560 x 1440 pixel (QHD) felbontással, 180 Hz-es képfrissítési gyakorisággal és 1 ms-os GTG válaszidővel rendelkezik, mely ideális válaszás lehet az árérzékeny játékosok számára. A lopakodó repülőgépek ihlette dizájnnal megáldott megoldás napjainkban legépszerűbb képméretben érkezik. 

A monitor VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal is rendelkezik, mely gondoskodik a tökéletes színhűségről. Az AOC azért lépte meg ebben az esetben a QHD felbontást a magas képfrissítési támogatás mellett, mert a mai mainstream GPU-k már képesek QHD felbontáson is magas FPS értékeket produkálni, így felbontás és képfrissítési gyakoriság terén is biztosítják a játékélményt. A színhűség továbbá lehetőséget ad képek és videók szerkesztésére is.  

Bemeneti portokból egy darab DisplayPort 1.4 és két darab HDMI 2.0 áll rendelkezésre. A magasságállítás és a dönthetőség támogatott, 130 mm-es skálán tudjuk emelni , vagy leereszteni a monitort, illetve előre / hátra döntve, valamint Pivot módban is használhatjuk. 

AZ AOC GAMING Q27G4X 3 év garanciával februártól lesz elérhető 229,99 fontos ajánlott fogyasztói áron. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: