az-asus-bejelentette-a-stick-pc-qm1-megjeleneset/2015/11/03

Az ASUS bejelentette a Stick PC QM1 megjelenését

2015. november 03. Kocsis Bence All-In-One PC hírek

Az ASUS bejelentette a Stick PC QM1 magyarországi megjelenését. Ez egy teljes funkcionalitású, négymagos processzorral felszerelt windowsos PC meggyőző kapcsolódási és bővítési lehetőségekkel, olyan kis méretben, hogy kényelmesen elfér az ing zsebében is — mindössze 38 gramm, 11 cm hosszú és 9,8 cm vastag.

A Stick PC QM1 pici testébe komoly rugalmasság szorult: Intel Atom Z3735F processzort, 2 GB energiatakarékos DDR3L memóriát, 32 GB tárhelyet, 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth 4.0 kapcsolódási lehetőséget kapott a gyors és kényelmes vezeték nélküli használathoz, HDMI csatlakozót a nagyképernyős TV-k és monitorok, illetve USB-t a kedvenc perifériák fogadásához, valamint micro SD kártyahelyet a könnyű bővítés érdekében.

QM1_2D

Az ASUS Stick PC QM1 olyan mindennapi számítástechnikai feladatokhoz tervezett nélkülözhetetlen PC, mint a webböngészés, a közösségi hálók használata, a szórakozás és az irodai feladatok. Igazi hatékonyságot és kényelmet nyújt otthon és a munkában — vagy bárhol, ahol egy HDMI képernyőhöz hozzá lehet férni. Az ismerős, akár Windows 10 operációs rendszer, a HD grafika, a gyors vezeték nélküli kapcsolat és a könnyű bővíthetőség miatt a Stick PC QM1 új PC-használati lehetőségek előtt nyitja meg az utat, még több helyen és még több helyzetben — csak dugja rá egy TV-re, monitorra vagy projektorra és már kezdheti is a munkát.

A vállalkozások számára a Stick PC QM1 az azonnal üzembe állítható digitális plakátokat és a hatékony ügyfélhívó rendszereket jelenti, vagy az irodai háttérrendszerek felállítását, a konferenciatermi kivetítők csatlakoztatását, sok vékonykliens telepítését esetleg mobil munkatársak felszerelését.

Az ASUS Stick PC QM1 a mai naptól elérhető a Media Markt áruházaiban és webshopjában bruttó 46 990 Ft-os ajánlott végfelhasználói áron.

SPECIFIKÁCIÓK  
·   Windows 10 ·   Intel ATOM Z3735F processzor ·   2 GB DDR3L 1333 MHz-es memória ·   32 GB eMMC tároló ·   802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 ·   1 db Micro-SD kártyahely ·   1 db USB 2.0 csatlakozó ·   1 db HDMI csatlakozó ·   111 x 38 x 9,8 mm ·   38 g

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: