az-asus-bemutatja-az-intel-athena-innovacios-programjan-alapulo-uj-generacios-intel-core-processzorokkal-felszerelt-uj-pc-termekpalettajat

Az ASUS bemutatja az Intel Athena Innovációs Programján alapuló, új generációs Intel Core processzorokkal felszerelt új PC termékpalettáját

A mai napon az ASUS a Built for Brilliance virtuális termékbemutató eseményen mutatja be továbbfejlesztett PC-i termékpalettáját, amely tartalmazza a következő generációs Intel® Core™ processzorokat (Tiger Lake kódnéven) használó laptopjait, valamint az Intel Athena Projekt innovációs programon alapuló laptopjait. A termékpaletta úttörő laptopjai között megtalálható a ZenBook Flip S (UX371), a világ legkeskenyebb OLED kihajtható laptopjai; a ZenBook S (UX393), a világ legkeskenyebb és legkönnyebb 3:2 3.3K laptopjaii; a ZenBook 14 (UX435EA/EG), a világ legkeskenyebb 14 colos, ScreenPaddel ellátott laptopjaiii; a ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL), a legkisebb 14 colos ZenBook, mely mindössze 980 grammiv; a ZenBook Pro 15 (UX535), a világ legkisebb 15 colos 4K OLED laptopjav; valamint az ExpertBook B9 (B9400), a világ legkönnyebb, 14 colos üzleti laptopjavi. A 2020-as PC termékpaletta ASUS által tervezett és iparágvezető megoldásokat tartalmaz a kiváló hatékonyság és a nagyszerű felhasználói élmény biztosítása érdekében.

„Az ASUS jól ismert vezető PC dizájnjairól és innovációiról. Évről évre az ASUS elsőként hoz ki új PC-ket, amelyek a legújabb Intel generációkat tartalmazzák” - nyilatkozta Samson Hu, az ASUS társvezérigazgatója az eseményt megnyitó beszédében. „Az idei laptop termékpaletta új élményt garantál a felhasználók számára, hiszen kezükbe adja az élvonalbeli technológiát. A felhasználók kihasználhatják a legújabb kijelzők, audioeszközök, szoftverek és hálózati csatlakoztatási technológiák előnyeit, mivel az ASUS hihetetlen újításokat és módosításokat vezetett be az eszközhasználat területén.”

A következő generációs Intel® Core™ processzorokkal és az új Intel® Xe grafikus architektúrával ellátott, legújabb ASUS laptopok áttörik a könnyű és keskeny laptopok által felállított teljesítménykorlátokat, és minden eddiginél elsöprőbb élményt nyújtanak a felhasználók számára a produktivitás, a kreativitás, a játék, a szórakozás és az együttműködés területén. A következő generációs Intel Core processzorok az AI technológia előnyeit használják a példátlan sebesség és az intelligens teljesítmény biztosításához a hétköznapi PC-használók számára, emellett az Intel® WiFi 6 és a Thunderbolt™ 4 támogatják a gyors és megbízható csatlakozást. Az Intel új Xe architektúráján alapuló grafikák dedikált grafikus teljesítményt nyújtanak a következő generációs médiaélményekért.

A termékbemutató esemény alatt az ASUS számos olyan laptopot mutatott be, amelyek az Intel Athena Projekt innovációs programján alapuló, következő generációs Intel Core processzorokat tartalmazzák. Ezek a ZenBook Flip S (UX371), a ZenBook Flip 13 (UX363, OLED verzió), a ZenBook S (UX393), a ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL), és az ExpertBook B9 (B9400). Ezek az Athena Projekten alapuló laptopok az Intellel együttműködve születtek meg a program specifikációinak és kulcsfontosságú tapasztalati mutatóinak teljesítése érdekében. Az Athena Projekten alapuló ASUS laptopok tökéletes kombinálják a prémium szintű teljesítményt és válaszkészséget, a hatékony akkumulátorhasználatot, és a lenyűgöző látványt, létrehozva ezzel a laptopok egy új osztályát, melyek mindenhol kivételes élményt kínálnak. A következő generációs Intel Core processzorok mellett az Athena Projekten alapuló laptopok az új Xe grafikus architektúrát tartalmazzák, Intel WiFi 6 és Thunderbolt 4 támogatással.

Az Intel Athena Projektjének köszönhetően az ASUS kombinálja a legújabb Intel processzorok teljesítményét, a kivételes felhasználói élményt, és úttörő technológiát jelent a megállíthatatlan laptopok készítésében, amelyek biztos fegyvert jelentenek a folyamatosan fejlődő világban. 

ASUS és iparágvezető technológiák az új PC-kben 

Az Intel Athena Projekt innovációs program keretében készített laptopok és a következő generációs Intel® Core™ processzorokat tartalmazó laptopok mellet az idei termékpaletta élvonalbeli megoldásokat kínál az ASUS részéről, köztük számos olyat, amely segít a távolról végett munka kihívásaiban.

Az OLED kijelzővel ellátott ASUS laptopok kivételesen részletes és realisztikus látványt garantálnak a panel szemkímélő megvilágításával. Minden kijelző ultraélénk színeket és elmosódásmentes mozgást garantál 100 %-os DCI-P3 színterjedelemmel és 0,2 ms válaszidővel, a mély fekete színek megkapták a VESA DisplayHDR™ 500 True Black tanúsítványt, emellett 1.000.000:1 kontrasztaránnyal és PANTONE® hitelesítéssel rendelkeznek a valósághű színhelyesség érdekében. Továbbá rendelkeznek a csökkentett kék fényt és villódzásmentességet igazoló TÜV Rheinland tanúsítvánnyal, amelynek célja a fokozott szemvédelem biztosítása.

Az ASUS ScreenPaden lévő ASUS ScreenXpert 2.0 felhasználói felület továbbfejlesztett produktivitást és képességeket biztosít intuitív interfész kialakítással, simább képernyők közötti átjátszással, személyre szabott többfeladatos munkamenetekkel, és számos ASUS hasznos alkalmazással való kompatibilitással. A MyASUS átfogó szoftverportál könnyű hozzáférést biztosít az ASUS alkalmazásokhoz és szoftverekhez, melyeket a rendszer megőrzésére, a PC teljesítményének optimalizálására és arra terveztünk, hogy a felhasználók felvehessék a kapcsolatot az ASUS-szal eladás utáni szolgáltatások és támogatás érdekében. Számos rendszervezérlő szabható személyre a MyASUSban, például az új és továbbfejlesztett Ventilátorprofil, egy ventilátorvezérlő beállítás, amely a felhasználási területek alapján optimalizálja a ventilátor sebességét. A csendesebb munkavégzés érdekében a Ventilátorprofil lehetővé teszi a felhasználók számára a Suttogás mód használatát, míg a Teljesítmény mód jelentősen növeli a teljesítményt és a hőeloszlatást, míg a Standard mód a hétköznapi feladatokhoz ideális. 

A megnövelt felhasználói élmény érdekében otthoni vagy távoli munkavégzésnél, az ASUS biztosítja az ASUS WiFi Master technológiát és az AI zajszűrő audiót. A WiFi SmartConnect, a WiFi Stabilizer és a WiFi RangeBoost funkciókat tartalmazó ASUS WiFi Master technológia garantálja a stabil csatlakozást a felhasználók számára, a gyors csatlakozási sebesség érdekében kiszűri a vezeték nélküli interferenciát, automatikusan kiválasztja a legjobb Wi-Fi jelet, és több antennát használ a jelátvitel növeléséhez. Az AI zajszűrő audió következő szintű gépi tanulást alkalmaz az az emberi beszédet zavaró nem kívánt zajok eltávolításához konferenciahívások során. A MyASUS-ban elérhető ClearVoice mikrofon és hangszóró funkció kiszűri a környezeti zajokat, különválasztja a mikrofon által fogott hangokat, és azokra fókuszál, illetve kiszűri a környezeti zajokat a hangszóróból — ezzel hihetetlenül tiszta hangzást garantál a felhasználók számára.

Az Intel Athena Projekt innovációs program keretében készített ASUS laptopok

ASUS ZenBook Flip S (UX371)

Az ultrakompakt ZenBook Flip S kényelmesen hordozható, mivel mindössze 13,9 mm vastag és csupán 1,2 kg. A kiváló, ultraélénk 4K UHD OLED NanoEdge, PANTONE® által hitelesített, színpontos érintőképernyő széles, 100 %-os DCI-P3 színterjedelemmel rendelkezik, VESA DisplayHDR 500 True Black tanúsítványa mély fekete színeket és kivételes kontrasztot kínál. Továbbá a szemkímélő funkcióját TÜV Rheinland tanúsítvány garantálja, az intuitív bemenet tekintetében pedig támogatja az új, 4096 nyomásszintet megkülönböztető ASUS Pen active stylus tollat.

A ZenBook Flip S luxusminőségű, prémium kialakítása, a figyelemre méltó Jade-fekete (Jade Black) borítását kontrasztos gyémántmetszett vörösréz szegélyek és szálcsiszolt alumínium dekorsáv emeli ki. A tartós, precíziós tervezésű 360°-os ErgoLift zsanér lehetővé teszi a laptop használatát laptop, táblagép, állvány, illetve sátor módokban — vagy ezek között bármilyen formában. Az ASUS NumberPad 2.0 lehetővé teszi a gyors adatbevitelt, és az új, széltől szélig terjedő billentyűzet-kialakítása elegendő helyet biztosít a kényelmes extra funkcióbillentyűk számára.

Az utazás közbeni, hihetetlen teljesítményét a következő generációs Intel® Core™ i7 processzor biztosítja Xe grafikájával, amelyet akár 16 GB RAM-mal és akár 1 TB-os PCIe® 3.0 x4 SSD-vel kombináltunk. A lehető legjobb csatlakoztathatóság érdekében a ZenBook Flip S két Thunderbolt™ 4 USB-C® portot, egy darab 1. generációs A típusú USB 3.2 portot, és egy HDMI portot kapott. A ZenBook Flip S nagy kapacitású akkumulátora akár az elképesztő, 15 órás ixüzemidőt is biztosítja, amely akár a leghosszabb munkanapot is kibírja.

ASUS ZenBook Flip 13 (UX363, OLED verzió)

A mindössze 13,9 mm keskeny és csupán 1,3 kg-os, kompakt ZenBook Flip 13 precíziós tervezésű 360°-os ErgoLift zsanérja sokoldalú felhasználási módot tesz lehetővé: laptop, táblagép, sátor, állvány, vagy ezek között bármilyen forma. A zsanér automatikusan megemeli és megdönti az új, széltől szélig érő billentyűzetet, így kényelmesebb gépelést és fokozott rendszerhűtést biztosít.

A nagy kapacitású, 67 Wh-s akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 14 órás üzemidőtx biztosít, ezzel a ZenBook Flip 13 ideális a mai életstílushoz, amikor bárhol szükség lehet a munkaeszközödre. Mellékelt 65 wattos töltőjével a ZenBook Flip 13 támogatja a gyorstöltést, míg az ASUS USB-C® Easy Charge biztosítja a felhasználók számára a standard USB-C vagy USB-C Power Delivery (PD) töltők széles választéka által nyújtott előnyöket.

A ZenBook Flip 13 keskeny NanoEdge FHD OLED érintőképernyője teljes mértékben kompatibilis az újragondolt ASUS Pennel. A kijelző 4096 nyomásszintet támogat, garantálja a fokozott precíziót és érzékenységet a természetesebb érzésű, toll alapú bevitelhez. A selymesen sima teljesítmény érdekében a ZenBook Flip 13 következő generációs Intel® Core™ i7 processzort kapott, amely Xe grafikát és 16 GB RAM-ot tartalmaz. A kiváló tárhely érdekében 1 TB-os PCIe® 3.0 SSD-t kapott.

ASUS ZenBook S (UX393)

A ZenBook S egy prémium minőségű, ultrahordozható 13,9 colos laptop vadonatúj 3:2 képernyőarányú formában. Csupán 15,7 mm vastag, 1,35 kg könnyű, kiváló felépítésű, kompakt, erős, fém unibody készülékháza izgalmasan új, hatékonyságnövelő formát vezet be. Ezt egy lenyűgöző 3.3K (3300 x 2200) NanoEdge PANTONE® által hitelesített, 3:2 képarányú érintőképernyő köré építettük, amely nagyobb vizuális munkaterületet garantál, így kevesebb görgetésre lesz szükséged. A nagy kapacitású 67 Wh-s akkumulátor gyorstöltő funkciója akár 12 órásxi függetlenséget biztosít a ZenBook S számára. Az elegáns, új Jade-fekete (Jade Black) öltözetét kontrasztos, gyémántmetszett vörösrézszegélyek díszítik, a fedélen lévő különleges, eltolt ASUS logó kiegészíti a dizájn vizuális vonzerejét. A precíziósan kialakított ErgoLift zsanér kényelmes gépelési pozíciót biztosít a tágas, széltől-szélig érő billentyűzeten, emellett fokozott hűtési légáramlást tesz lehetővé.

Az utazás közbeni, elképesztő teljesítményért a ZenBook S a következő generációs Intel® Core™ i7 processzort, akár 16 GB RAM-ot és akár 1 TB-os PCIe 3.0 x4 M.4 SSD-t kapott. Teljes méretű HDMI és 1. generációs, A típusú USB 3.2 portokat, két ultragyors és sokoldalú Thunderbolt™ 4 USB-C® portot és egy microSD-kártyaolvasót tartalmaz.

A MyASUS szoftverportál legújabb verziója segítségével a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki laptopjukból és okostelefonjukból, az ASUS NumberPad 2.0 egyszerű numerikus adatbevitelt garantál. Az infravörös (IR) kamera a Windows Hello funkcióval kényelmes arcfelismerést tesz lehetővé.

ASUS ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL)

A mindössze 980 g-os ZenBook 14 Ultralight a legmagasabb fokú sokoldalúságához könnyed teljesítmény és letisztult elegancia társul, így kiváló választás a rendkívül mobilis felhasználók számára.

A ZenBook 14 Ultralightot az Xe grafikát kapott, következő generációs Intel® Core™ i7 processzor (UX435EAL) vagy az MX450 dedikált grafikával felszerelt NVIDIA® GeForce® (UX435EGL) hajtja.

A lenyűgöző látvány érdekében a ZenBook 14 Ultralight négyoldali, keretmentes, 100 % sRGB NanoEdge kijelzőt kapott, melynek ultrakeskeny kávái 92 %-os képernyő-készülékház arányt tesznek lehetővé.

A ZenBook 14 Ultralightot úgy terveztük, hogy kiváló felhasználói élményt nyújtson, opcionális ASUS NumberPadje egyszerű adatbevitelt, ErgoLift zsanérja kényelmes gépelési élményt, átfogó I/O portkészlete két Thunderbolt™ 4 USB-C®, 1. generációs, A típusú USB 3.2 portot, standard HDMI-t és egy microSD-kártyaolvasót tartalmaz. Mindemellett tartalmazza az ultragyors Intel® WiFi 6 (802.11ax) vezeték nélküli csatlakoztathatóságot, amelyet az ASUS WiFi Master technológia egészít ki.

ASUS ExpertBook B9 (B9400)

Az ASUS ExpertBook B9 karcsú, precíziós kialakítású, minimalista készülékháza a prémium szintű hordozhatóság érdekében csupán 880 gr súlyú. Utazásra tervezett modell: egész napot teljesítő akkumulátorral, kéttárolós kialakítással, az I/O portok teljes készletével, innovatív ASUS NumberPaddel, és közelség-érzékelővel az útközbeni hatékony feladatvégzés érdekében. A magnézium-lítium ötvözetből, és extra szerkezeti merevítéssel kialakított, erős készülékháza megfelel a kimagasló követelményeket támasztó US MIL-STD 810H US katonai szabványoknak, vállalati szintű biztonsága garantálja a bizalmas adatok megőrzését.

Az ExpertBook B9 következő generációs Intel® Core™ i7 processzora Xe grafikával és szupergyors Intel® WiFi 6-vel, gyors és reszponzív számítási, hálózati és grafikus teljesítményt nyújt. Két SSD-je támogatja a RAID 0 és a RAID 1 technológiát, gyorsabb adatátviteli és biztonságos adatmentési opciókat tesz

elérhetővé. A továbbfejlesztett videokonferencia megoldásai közé tartozik az AI zajszűrő audió kristálytiszta hangokért, valamint az ASUS WiFi Master technológia a stabil hálózati kapcsolatért. Az ExpertBook B9 felhasználóbarát kiegészítődoboza laptopállványként is használható. Kifejezetten hordozható, erőteljes és kemény, így az ExpertBook B9 ideális partner az üzleti világban. ASUS laptopok következő generációs Intel® Core™ processzorokkal

ASUS ZenBook 14 (UX435EA/EG)

A ZenBook 14 egy teljesen új, ultrahordozható laptop, amely kiváló teljesítményt és problémamentes hordozhatóságot kínál időtlen, gyönyörű külsővel. A mindössze 1,19 kg-os ZenBook 14 modellen a megnövelt hatékonyság érdekében megtalálható a forradalmi ASUS ScreenPad, a következő generációs Intel® Core™ processzorok Xe integrált grafikával (UX435EA) vagy NVIDIA® GeForce® MX450 dedikált grafikával (UX435EG).

A ZenBook Classic sorozat legújabb tagja az I/O portok teljes készletével rendelkezik: két Thunderbolt™ 4 USB-C®, 1. generációs A típusú USB 3.2, standard HDMI, microSD-kártyaolvasó és egy audio jack kimenet. A ZenBook 14 négyoldalas, keretmentes NanoEdge kijelzője figyelemre méltó, 92 %-os képernyő-készülékház arányt garantál, és két jellegzetes, új színben kapható: Fenyőszürke (Pine Grey) és Lila köd (Lilac Mist).

ASUS ZenBook Flip 15 (UX564)

A ZenBook Flip 15 jellegzetes, kifinomult és sokoldalú. Lenyűgöző, 4K UHD OLED NanoEdge, magas kontrasztú érintőképernyője PANTONE® által hitelesített a színhelyesség érdekében, megkapta a szem védelmét garantáló TÜV Rheinland tanúsítványt, 100 %-os DCI-P3 színterjedelmet nyújt 1.000.000:1 kontrasztaránnyal, és precíziós kialakítású 360°-os ErgoLift zsanért is tartalmaz. A karcsú, ultrakompakt dizájnja elképesztő, 90 %-os képernyő-készülékház arányt biztosít a ZenBook Flip 15 számára.

Támogatja a 4096 nyomásszintet megkülönböztető ASUS Pen active stylus-t, finomhangoltuk az ASUS WiFi Master technológiával a stabil hálózati kapcsolat érdekében, átfogó kompatibilitását számos I/O portja biztosítja, amelyek között a Thunderbolt™ 4 USB-C® is megtalálható. A következő generációs Intel® Core™ processzora és akár NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti gamer szintű grafikája felpörgetik produktivitásod és kreativitásod. A ZenBook Flip 15 egy dinamikus kreatív partner, amely a rugalmas teljesítményt a problémamentes mobilitással kombinálja.

ASUS VivoBook Flip 14 (TP470)

A VivoBook Flip 14 egy merész stílusú, átalakítható, érintőképernyős laptop 360°-os zsanérral, amely lehetővé teszi a laptop, állvány, sátor vagy táblagép módokban - vagy ezek mellett bármilyen más módban való használatot. Továbbá támogatja az ASUS Pen aktív tollat is a pontos bevitel és írás érdekében, természetes érzettel, rövid reakcióidővel.

A VivoBook Flip 14-gyel egy pillanat alatt készen leszel, hiszen a következő generációs Intel® Core™ i7 processzora Xe grafikával, akár 16 GB-os memóriája, akár 1 TB-os PCIe® SSD-je, és átfogó I/O csatlakoztathatósága - mely Thunderbolt™ 4 USB-C® portot is tartalmaz,- segít neked ebben. Emellett igazi személyisége van: sportos, karcsú Lázadó fekete (Indie Black) és Áttetsző ezüst (Transparent Silver) borítását és extravagáns Enter billentyűjét sárga élek és feliratok egészítik ki. A produktivitás és szórakozás tekintetében a kompakt VivoBook Flip 14 tökéletes társ utazáshoz, bárhol is járj.

ASUS ZenBook 13/14 (UX325/UX425)

A ZenBook 13 (UX325) és a ZenBook 14 (UX425) két új generációs, 13,3 colos és 14 colos, ultrahordozható laptop, melyek a ZenBook Classic sorozat tagjai. A ZenBook 13 és a ZenBook 14 a korábbi generációnál is keskenyebbek. A ZenBook 13 mindössze 1,07 kg, és mindkét modell csupán 13,9 mm vékony, viszont ez az egyedi, ultrakeskeny kialakítás is biztosítja az átfogó I/O funkciókat, ideértve a normál méretű HDMI és az A típusú USB portokat, illetve a Thunderbolt™ 4 USB-C® portot és a microSD-kártyaolvasót. Ezek a világ legvékonyabb, 13,3 colos és 14 colos laptopjai, melyek ilyen átfogó és sokoldalú csatlakoztathatóságot biztosítanak.

A kompakt, négyoldalas NanoEdge kijelző akár 90 %-os képernyő-készülékház arányt biztosít a lenyűgöző látványért, kifejezetten alacsony energiaigényű, 1 wattos kijelző opcióvalxiii, mely maximalizálja az akkumulátoros üzemidőt. A felhasználói élmény is teljesen megújult, integrált ASUS NumberPad 2.0, akár 21 órás akkumulátoros üzemidőxiv, új, széltől szélig terjedő billentyűzet-kialakítás, ErgoLift zsanér mechanizmus, és IR kamerák a gyors arcfelismerés érdekében. A ZenBook 13 és 14 két kifinomult új színben érhető el: Fenyőszürke (Pine Grey) és Lila köd (Lilac Mist).

A következő generációs Intel® Core™ processzorral hajtott, akár 32 GB RAM-os ZenBook 13 és ZenBook 14 megkönnyítik a többfeladatos munkavégzést, a nagyobb hatékonyságot és széles körű szórakozást biztosítanak. Az akár 1 TB-os PCIe® 3.0 x2 SSD-k és a legújabb WiFi 6 (802.11ax) minden szükséges specifikációt tartalmaznak a tökéletes, átfogó teljesítmény érdekében.

ASUS VivoBook S13/S14/S15 (S333/S433/S533)

A VivoBook S13 (S333), S14 (S433), és S15 (S533), az ultrahordozható 13 colos, 14 colos, és 15 colos laptopsorozat tagjai, melyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a személyiség és a teljesítmény között, miközben új és merész stílust teremtenek. A VivoBook S laptopokat jellegzetes stílusú, gyémántmetszett élei és fémes textúrájú borítása különbözteti meg, több színben elérhetőek, melyek képesek tökéletesen kifejezni a felhasználók személyiségét. Belül is igazán stílusosak, mivel Enter billentyűjük extravagáns éleket kapott. Az egyedi dizájn és a karcsú külső mellett az új VivoBook laptopokat a következő generációs Intel® Core™ i7 processzorok hajtják Xe grafikával, 16 GB RAM-mal, és nagy kapacitású PCIe® SSD-vel, valamint Intel® Optane™ Memory H10 memóriával, amelyek szupergyors tárolást biztosítanak. Mindemellett a Thunderbolt™ 4 USB-C® portjával átfogó I/O csatlakoztathatóságot kínál.

ASUS VivoBook 14/15 (K413/K513/X413/X513)

A VivoBook 14/15 sorozat élénk, színes laptopjait a produktivitást és a szórakozást szem előtt tartva alkottuk meg. A VivoBook X413 és X513 modellek teljesen műanyag készülékháza Ábrándos fehér (Dreamy White), Kobaltkék (Cobalt Blue) vagy Tekintélyes fekete (Bespoke Black) színekben érhető el, míg a K413 és K513 modellek fém fedele Kiadós arany (Hearty Gold), Lázadó fekete (Indie Black) és Áttetsző ezüst (Transparent Silver) színekben áll rendelkezésedre. Következő generációs Intel® Core™ i7 processzorok Xe grafikával, 16 GB RAM, WiFi 6, és egy nagy kapacitású PCIe® SSD: a VivoBook 14 és 15 laptopok kiváló produktivitást nyújtanak a felhasználók számára. Az egyedi ASUS NumberPad 2.0 a VivoBook 14 modellen megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a folyamatos számbevitellel járó feladatokat, extravagáns Enter billentyűje stílusos kiegészítő, míg a VivoBook 15 kéttárolós kialakítása az SSD szupergyors adatelérési sebességet kínálja a HDD nagy kapacitásával kombinálva. ASUS laptopok 10. generációs Intel® Core™ processzorokkal

ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

A ZenBook Pro 15 az ultrahordozható, kreatív laptopokat tartalmazó ZenBook Pro sorozat legújabb tagja,amely a világ legkisebb 15,6 colos laptopja 4K UHD OLED érintőképernyővel.

Az elegáns ZenBook Pro 15 segítségével az alkalmi tartalomkészítők mindenhol dolgozhatnak projektjeiken, kompakt dizájnjában egy keskeny káva veszi körül a fényes és kristálytiszta NanoEdge 4K UHD OLED érintőképernyőt. A széles, 100 %-os DCI-P3 színterjedelme élénk színeket garantál, míg 88%-os képernyő-készülékház aránya kiterjesztett látványt nyújt.

A ZenBook Pro 15 modell 10. generációs Intel® Core™ i7 és i5 H-sorozatú processzorokat, 16 GB RAMot, és akár NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti dedikált grafikát tartalmaz az erőteljes, utazás közbeni kreatív teljesítmény érdekében, míg az akár 1 TB-os PCIe® 3.0 x4 SDD-je ultragyors tárolást tesz lehetővé.

A továbbfejlesztett produktivitás érdekében a ZenBook Pro 15 tartalmazza a legújabb ASUS ScreenPad™-et, egy 5,65 colos másodlagos színes érintőképernyőt, amelyet beépítettünk az üvegfedeles érintőpadba, ezáltal megkönnyíti az interakciót az új és intuitív, okostelefonszerű ScreenXpert 2.0 felületen.

Az útközbeni kényelemre tervezett ZenBook Pro 15 nagy kapacitású 96 Wh-s akkumulátort és az I/O portok átfogó készletét tartalmazza: Thunderbolt™ 3 USB-C®, 1. generációs, A típusú USB 3.2 port, standard HDMI, audio jack kimenet és egy SD-kártyaolvasó. A precíziós kialakítású ErgoLift zsanér kényelmes gépelési pozíciós hoz létre, IR kamerája kéz nélküli bejelentkezést tesz lehetővé a Windows Hello-val. A WiFi 6 (802.11ax) ultragyors vezeték nélküli csatlakoztathatóságot kínál, az ASUS WiFi Master Premium technológiával továbbfejlesztve a sziklaszilárd csatlakozási stabilitás érdekében.

ASUS Zen AiO 24/22 (A5400/A5200)

A Zen AiO 24/22 funkcionális és erőteljes PC-k esztétikailag vonzó csomagolásban. Ezek az erőteljes, univerzális PC-k stílusos külsőt társítanak a magas teljesítményhez. Az elegáns kinézetüket az eltolt fém állvány és a szövettel védett, előrenéző hangszórók hangsúlyozzák, amelyeket a Harman Kardon hitelesített. A hibátlan 23,8 colos / 21,5 colos NanoEdge kijelző és a 93 %-os képernyő-készülékház arány a Zen AiO 24/22 PC-ken igazán lenyűgöző látványt nyújt.

A 10. generációs Intel® Core™ i7 processzorukkal és az akár NVIDIA® MX330 dedikált grafikájukkal a Zen AiO 24/22 PC-k könnyedén elvégzik a kép- és videoszerkesztést, illetve a 3D grafikus renderelést.

Az iparágvezető és rugalmas háromtárolós megoldás a két ultragyors SSD előnyeit és a hagyományos HDD óriási tárolókapacitását biztosítja. Két SSD-je támogatja a RAID 0 és a RAID 1 technológiát, gyorsabb adatátviteli és biztonságos adatmentési opciókat tesz elérhetővé. A nagyképernyős élmény érdekében az opcionális HDMI bemenet lehetővé teszi laptop, mobilkészülék, játékkonzol, set-top TV box csatlakoztatását. A Zen AiO 24/22 PC-k VESA-kompatibilis fali állványra is csatlakoztathatók.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: