az-asus-bemutatta-a-g10-es-m51-jelzesu-a-legfrissebb-4-generacios-intel-core-processzorokkal-felszerelt-asztali-pc-ket/2013/06/10

Az ASUS bemutatta a G10 és M51 jelzésű, a legfrissebb 4. generációs Intel Core processzorokkal felszerelt asztali PC-ket

Az ASUS bejelentette a G10 és az M51 jelzésű, a zökkenőmentes többfeladatosság és a nagy teljesítményű játék érdekében a legfrissebb 4. generációs Intel Core processzorokkal és NVIDIA GeForce GTX grafikával felszerelt asztali PC-ket. Mindkét gépben megtalálható az ASUS Smart Cooling hűtési technológia a hűvösebb és csendesebb működés biztosítására, valamint az ASUS Power Pack – ez egy kivehető szünetmentes tápegység –, amely hordozható akkumulátorcsomagként is használható az okostelefonok és táblagépek töltéséhez. Emellett a G10 és az M51 az első olyan asztali gépek, amelyekben az ASUS SonicMaster audiotechnológiája gondoskodik a hangminőség javításáról.

Asus_G10_M51_1 Asus_M51

ASUS M51

Az ASUS G10 és M51 asztali PC-kben is megtalálható ASUS Universal Storage Module (USM); ez egy üzem közben cserélhető meghajtók befogadására tervezett befogadóhely a tárolókapacitás bővítése és megosztása érdekében. Az ipari szabványú USM csatoló az USB 3.0 sebességének akár kétszeresére is képes, és a hordozható burkolatba szerelt meghajtók egy USB-adapterrel bármelyik másik számítógéphez is csatlakoztathatók. A tárolási lehetőségeket még tovább bővíti a 32 gigabájtnyi, három évig ingyenesen igénybe vehető ASUS WebStorage.

asus_G10 asus_G10_2

ASUS G10

Mindkét gépben kerültek az előlapról elérhető, a mobileszközök gyors töltését lehetővé tevő Ai Charger technológiával bővített USB 3.0 csatlakozók. Az M51-ben egy ASUS Wireless Charger tálca is található a Qi indukciós tápellátási szabványt támogató okostelefonok és táblagépek vezeték nélküli töltéséhez.

Az ASUS G10 és M51 asztali számítógépek hazai megjelenése az iskolakezdésre várható.

asus_M51spec
asus_G10spec

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: