az-asus-bemutatta-a-rog-swift-pg329q-w-monitort

Az ASUS bemutatta a ROG Swift PG329Q-W monitort

2022. március 06. Kocsis Bence Periféria hírek

Az ASUS a napokban bejelentette ROG Swift PG329Q-W gamer monitorát, mely a népszerű ROG Swift PG329Q fehér kötösbe bújtatott változata. Az újdonság hátsó panele matt fehér színű, egy matt alumínium díszítőkerettel és egy keresztben átfútó csíkkal kiegészítve. A láb is megkapta ezt a felállást, hisz a fehér lábón kicsit megcsavarva jelenik meg a szürke szín. Az elülső részen is megjelenik a fehér, mégpedig a panel alsó részén, melynek közepén találjuk a ROG logót, természetesen szürke színben. 

A ROG Swift PG329Q-W egy 32 hüvelykes megoldás, mely egy 2560 x 1440 pixel felbontású Fast IPS panelt kapott. Az új panelnek köszönhetően a 175 Hz-es képfrissítési frekvencia mellé 1 ms-os (GTG) válaszidő párosul. A monitor megkapta a DisplayHDR 600 tanúsítványt, így a színhűség garantált. A ROG Swift PG329Q-W olyan technológiákat vonulttat fel, mint a ELMB Sync, NVIDIA G-SYNC kompatibilitás, a Shadow Boost, a Game Visual (játékműfajra optimalizált megjelenési beállítások), a Game Plus (OSD célkereszt, időzítő és FPS számláló). 

A monitoron egy darab DisplayPort 1.2, két darab HDMI 2.0, egy Jack csatlakozó, egy USB 3.0 és két darab USB 3.2 Gen 1 Type-A port kapott helyet. Az újdonság ára egyelőre nem ismert. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: