az-asus-bemutatta-a-vivobook-13-slate-oled-t3300-2-in-1-szamitogepet

Az ASUS bemutatta a Vivobook 13 Slate OLED (T3300) 2 IN 1 számítógépet

Az ASUS küldetése, hogy hihetetlen élményeket nyújtson, amelyek mindenhol javítják az emberek életét, és az újonnan bejelentett Vivobook 13 Slate OLED pontosan ezt teszi. Ez a szórakoztató 2 az 1-ben Windows 11 csodaszer – a világ első 13,3 hüvelykes, leválasztható billentyűzettel rendelkező Windows 11-es laptopja – átírja a szabályokat, hogy könnyebben élvezhess mindent, bárhol. Most már nem kell több eszközt magával cipelnie munkához és szórakozáshoz – ez a sokoldalú személyi társ mindent megtesz a ragyogó OLED érintőképernyőnek és a négymagos Intel® processzornak köszönhetően.

Élénk stílusú és elképesztően sokoldalú, levehető teljes méretű billentyűzettel és 170°-os zsanérral ellátott, állványként is használható borítóval. Rendelkezik továbbá egy nagy pontosságú ASUS Pen 2.0 ceruzával is, amely egy praktikus mágneses tolltartóban található, így mindig kéznél van. Ez a sokoldalú laptop egyformán otthonosan mozog fekvő és álló módban, billentyűzettel vagy anélkül, így az írás, a gépelés vagy a szórakozás bármilyen szögből, bármilyen környezetben könnyű. Ez az útlevél a szabadság új világába!

Az online bemutató eseményen Nicole Dezen, a Microsoft Corp Device Partner Sales részlegének alelnöke elmondta: "A Windows 11 a legjobb produktivitási, hétköznapi játék- és szórakoztatási élményt nyújtja a felhasználóknak, az ASUS Vivobook 13 Slate OLED pedig mindhárom téren kimagasló.

"2022 folyamán a Vivobook 13 Slate OLED számos egyedi kiadásban lesz elérhető, beleértve a Steven Harrington és Philip Colbert művészekkel közösen tervezett két Artist Editiont is. Ezek az exkluzív kiadások a modern popkultúrát tükrözik, kifejezve azt a valódi egyéniséget, amelyet a Vivobook képvisel.

Lenyűgöző kép és hangvilág

A fantasztikus Vivobook 13 Slate OLED a szórakozás mestere a nagy, 13,3 hüvelykes OLED Dolby Vision érintőképernyőnek köszönhetően, amely 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes és ezzel árnyékba helyezi a hétköznapi táblagépeket. Ez a ragyogó kijelző 16:9-es szélesvásznú képaránnyal rendelkezik, amely teljes képernyős megtekintési élményt biztosít filmek és TV-műsorok nézésekor – ellentétben a 16:10 vagy 4:3 képaránnyal. Ezenkívül PANTONE® Validated moziminőségű 100%-os DCI-P3 színskálával a pontos, élénk színek érdekében, és DisplayHDR™ True Black 500 tanúsítvánnyal rendelkezik a mély feketék és a ragyogó fények érdekében. A hihetetlen 1 000 000:1 kontrasztarány mellett ez azt jelenti, hogy minden részletet kiemel, még a legsötétebb jelenetekben is. Ez az OLED-kijelző gyors, 0,2 ezredmásodperces válaszidővel rendelkezik, és sokkal jobb szemvédelmet is kínál, természetesen alacsonyabb kékfény-szinttel – akár 70%-kal alacsonyabb, mint az LCD-kijelzőnél –, amely a TÜV Rheinland által tanúsított szemápolást biztosítja.

A lélegzetelállító szórakoztató élményt a nagy teljesítményű, négyhangszórós Dolby Atmos hangrendszer teszi teljessé, amely egy intelligens erősítő segítségével biztonságosan vezérli a négy széles tartományú hangszórót a lehető legnagyobb torzításmentes hangerőn – akár 3,5-szer hangosabban, mint egy szabványos erősítő esetében – a gazdag és tiszta hangzásért.

Természetesen a videó streaminghez és a felhőalapú játékokhoz is gyors, megszakítás nélküli kapcsolatokra van szükség, így az ultragyors WiFi 6-ot az ASUS WiFi Master technológiával érkezik a stabilabb, megbízhatóbb kapcsolat érdekében. A tulajdonosok kihasználhatják ezeket az előnyöket a Vivobook 13 Slate OLED-hez mellékelt ingyenes egy hónapos Xbox-előfizetésnek köszönhetően..

Jegyzetelj és rajzolj szabadon

A szórakozásnak nem kell mindig passzívnak lennie, és a Vivobook 13 Slate OLED-del könnyen tud kreatív hobbival és érdeklődési körével foglalkozni az érzékeny érintőképernyővel és a nagy pontosságú ASUS Pen 2.0-val. Emelje ki ezt a Microsoft Pen Protocol 2.0-val kompatibilis ceruzát a mágneses tartójából, és 4096-os nyomásérzékenységével, 5-350 grammos tollhegyével és 266 Hz-es mintavételi frekvenciájával készen áll az írásra, rajzolásra vagy megjegyzések készítésére. A négy cserélhető tollhegy különböző textúrájú, amelyek a 2H, H, HB és HB ceruzákat utánozzák, így valóban természetes érzetet biztosítanak a vázlatkészítéshez és rajzoláshoz. A töltés bármely USB-C töltőn keresztül egyszerű, és Bluetooth®-on keresztül párosítva a gyorsbillentyű intuitív egykattintásos funkciókat biztosít, például képernyőképeket készíthet vagy a prezentáció következő oldalára léphet. Tökéletes az ingyenes Adobe® Creative Cloud® előfizetés előnyeinek kihasználásához, amely egy hónapos hozzáférést tartalmaz az összes világhírű Adobe kreatív alkalmazáshoz.

Sokoldalú PC

Amikor a munka hív, a Vivobook 13 Slate OLED kiemelkedik az útközbeni produktivitás terén. Csak rögzítse a levehető billentyűzetet, és készen áll a komoly dolgokra. Ennek a mágnesesen rögzített csodának a billentyűi egymástól 19,05 mm-re helyezkednek el a kényelmes gépelés érdekében – ugyanúgy, mint egy hagyományos asztali billentyűzeten –, hosszú, 1,4 mm-es billentyűúttal. Az ergonómikus billentyűzetsapkák az ujjbegyek kényelmét is növelik. A nagyméretű érintőpadot a maximális reakciókészségre és pontosságra tervezték, és speciális bevonattal rendelkezik, amely selymesen sima tapintású.

A lendületes teljesítményről a négymagos, 3,3 GHz-es Intel processzor gondoskodik, csúcskategóriás komponensekkel, amelyek közé tartozik az akár 256 GB-os PCIe® Gen 3.0 x4 SSD és az akár 8 GB gyors LPDDR4X RAM. Sőt, az Intel Bridge technológia lehetővé teszi, hogy bármely Android-alkalmazás futhasson Windows 11 rendszeren, ami a produktivitás és a szórakozás egy teljesen új világát nyitja meg. Amikor azt mondtuk, hogy a Vivobook 13 Slate OLED sokoldalú, komolyan gondoltuk!

USB-eszközt vagy fejhallgatót kell csatlakoztatnia, vagy fájlokat szeretne átvinni? Nem probléma – két USB-C port, egy audio csatlakozó és egy microSD kártyaolvasó készen áll és vár. A gyors, egyérintéses bejelentkezés érdekében pedig egy opcionális ujjlenyomat-érzékelő található a bekapcsológombon.

A hosszú élettartamú 50 Wh-s akkumulátor feltöltése is egyszerű. Az USB-C Easy Charge azt jelenti, hogy power bankról vagy szinte bármilyen USB-C töltőről tölthető, a csomagban található töltő pedig akár 39 perc alatt 60%-ra tölti fel.

Tisztább hang, szebb kép

A zajos, homályos videohívások kora lejárt. A Vivobook 13 Slate OLED két kamerával rendelkezik – egy 5 MP-es kamera az elülső oldalon a tiszta videohívásokhoz, és egy 13 MP-es hátlapi kamera a nagyszerű fényképek és videók készítéséhez. Az AI zajszűrő technológiával a megbeszéléseken a hangok a lehető legtisztábbak, még akkor is, ha sok ember van a szobában.

Exkluzív kiadások

Az alapmodell mellett a Vivobook 13 Slate OLED hamarosan két izgalmas és exkluzív Artist Edition változatban is elérhető lesz, amelyek a kortárs popkultúrát tükrözik és az egyéniséget ünneplik.

A 2022 elején elérhető Artist Editions Steven Harrington és Philip Colbert művészekkel együttműködésben készült. Steven Harrington kaliforniai kortárs művész, és az Artist Edition egyedi dizájnt kínál, amelyet mókás műalkotásai ihlettek. A Philip Colbert Artist Edition szürrealista alkotás a londoni székhelyű kortárs művésztől.

Minden exkluzív kiadás tartalmaz egy speciális, állványként is használható védőt, speciális dobozt, tokot, billentyűzetet, keményborítós tokot és billentyűzetmatricákat. A Philip Colbert Artist Editionhoz egy pár limitált szériás cipőfűző is tartozik. Minden standard kiadású Vivobook 13 Slate OLED-hez tartozik egy billentyűzet, egy állványként is használható védő és egy ASUS Pen 2.0.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: