az-asus-bemutatta-tuf-gaming-lc-ii-360-argb-aio-folyadekhuteset

Az ASUS bemutatta TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO folyadékhűtését

2023. augusztus 04. Kocsis Bence Hűtés hírek

Az ASUS a napokban bemutatta TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO folyadékhűtését vaskos 360 mm-es radiátorral és második generációs ARGB világítással felvértezve, széleskörű gépház és processzor foglalat támogatással. 

A hűtést úgy tervezték, hogy illeszkedjen a TUF ökoszisztémába, így, ha TUF VGA van a gépben, akkor esztétikailag nagyon jól kiegészítik egymást. A vizesblokkot a gyártó két részre osztotta, hisz a pumpa a radiátor elé került, a csövekre, ami csendesebb működést eredményez, hisz a rezgés jóval enyhébb. 

A három darab TUF GAMING 120 ARGB ventilátor lapátjain hornyok lettek kialakítva, melyek javítják a légáramlást és a zajszintre is jótékony hatással vannak. A ventilátorok 800 és 2000 RPM közötti fordulatszám tartományban képesek működni, miközben 67 CFM maximális légszállítást és 29 dBA, barátságosnak mondható zajszintet produkálnak. 

A coldplate-en lévő TUF Gaming logó és a ventilátorokon elhelyezett LED-ek testreszabhatók, számos effekt beállítható és a szoftver segítségével nem csak normál módon állíthatjuk a színeket, de akár a képernyő színvilágához is igazíthatjuk, vagy akár a processzor hőmérsékletét is szemléltethetjük a világítással. 

Az ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO folyadékhűtés kompatibilis az Intel LGA 1700, 1200, 115X , valamint AMD AM5 és AM4 foglalatokkal. A 6 év garanciával érkező hűtés ára egyelőre nem ismert. További információt az ASUS újdonságáról a gyártó oldalán találtok.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: