az-asus-republic-of-gamers-bemutatja-a-rog-phone-ii-ultimate-es-strix-valtozatait

Az ASUS Republic of Gamers bemutatja a ROG Phone II „Ultimate” és „Strix” változatait

2019. november 18. Herczeg Balázs Telefon

Az ASUS hihetetlen sikert ért el ROG okostelefon-családjával. A ROG II-t a németországi IFA 2019-en mutatták be, ahol óriási elismerést aratott mind a játékosok, mind az okostelefon-rajongók körében. Vezető termékcsaládjának két legújabb tagja még tovább tolja a határokat; példa nélkül álló teljesítményt, sebességet és tárolási képességeket kínál az összes mobilgaming igényedhez.

A ROG Phone II „Ultimate” verzió óriási, 12 GB RAM-ot és 1 TB tárolóhelyet tartalmaz; a „Strix” verzió pedig 8 GB RAM-ot és 128 GB tárolóhelyet kínál a felhasználók számára. Továbbra is erőteljes hardverspecifikációkat kínál mindkét eszköz, amelyek még a legigényesebb mobilgaming-felhasználókat is kielégítik.

A világ leggyorsabb Qualcomm® Snapdragon™ 855 Plus processzora hajtja 2,96 GHz-es órajelen, és egy 6000 mAh-s akkumulátorszörnyeteg szolgálja ki – a GameCool II gőzkamrás hűtőrendszerrel kiegészítve, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak többé nem kell kompromisszumot kötniük sem a sebesség, sem a teljesítmény terén.

A ROG Phone II ultragyors 120 Hz/1 ms-os AMOLED 10 bites HDR kijelzője világelső DeltaE<1 színhelyességgel és páratlanul alacsony érintési késleltetéssel kínál előnyt gaming közben, míg az ikonikus, oldalra helyezett töltőcsatlakozónak köszönhetően tökéletes uralmat biztosít a továbbfejlesztett AirTrigger II technológia felett. A dupla térhatású vibrációs technológia, a dupla előlapi, feléd irányuló hangszórók, a 3,5 mm-es audio jack csatlakozó és a zajszűréssel ellátott új mikrofonnégyes azt jelenti, hogy a ROG Phone II

magával ragadó jellege nem korlátozódik a képernyőre, hanem érintéssel és hangzásában is megtapasztalható.

A tökéletes gaming élmény érdekében a ROG Phone II egyedi kiegészítőkkel bővíthető. A Mobil asztali dokkoló, a TwinView II dokkoló, a Lightning Armor tok is támogatott, és ott van az új moduláris ROG Kunai Gamepad, amely fizikai, konzolszerű gamepad-vezérlőket biztosít.

A ROG Kunai Gamepad három komponensből áll - a ROG Kunai védőtokból, ROG Kunai kontrollerekből és a ROG Kunai tartóból. A kétrészes Kunai kontrollereket hozzá lehet illeszteni a Kunai tartóhoz, hogy önálló gamepadet kapjunk, vagy ezek kombinálhatók a Kunai védőtokkal, hogy fizikai gamepad irányítást adjuk magához a ROG Phone II eszközhöz. A ROG Phone II támogatja a Qualcomm® aptX™, aptX HD és az aptX Adaptive verziókat a Bluetooth csatlakozáson keresztüli alacsony késleltetésű minőségi audio érdekében.Az ASUS Republic of Gamers bemutatja a ROG Phone II „Ultimate” és „Strix” változatait

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: