az-evga-bejelentette-supernova-g6-sorozatu-tapegysegeit

Az EVGA bejelentette SuperNOVA G6 sorozatú tápegységeit

Az EVGA SuperNOVA G6 sorozatú tápegységek új külsővel érkeznek, mely új anyagok felhasználását és jobb elrendezést jelentenek annak érdekében, hogy még kisebb helyen nagyobb teljesítményt produkáljanak, rendkívül alacsony feszültségingadozással és alacsony zajjal. A G6 sorozat jóval rövidebb tápegységeket tesz elérhetővé, mint a versenytársak. Az új tápegységek négy változatban érhetők el. A 650W, 750W, 850W és 1000W-os modellek lefedik a felhasználók igényeinek teljes palettáját, A tápegységek teljesen moduláris kialakításúak és a modelltől függően eltérő kábelmennyiségek taknak a vásárlók. Ami közös, az a dijázn, ami azt jelenti, hogy a 24 pines alaplapi csatlakozót leszámítva minden kábel lapos, kimondottan hajlékony kivitel. 

A 80PLUS Gold tanúsítvánnyal rendelkező tápegységek nem csak hatékonyak, de csendesek is, köszönhetően az FDB csapágyazással ellátott 135 mm-es ventilátornak, mely rendelkeznek ECO móddal is, így a gyártó igyekszik maximalizálni azt az időt, mely alatt a tápegység zajtalan marad és azt az időt is, mely alatt csendes marad. A teljesen zajtalan működés minden tápegység esetében a 40%-os rerhelés alatti tartományt érinti, míg 70%-os terhelésig nagyon csendesen forognak a ventilátorok. 

Ami az árakat illeti, a 650W-os modellért 150 dollárért, 750W-os modellért 160 dollárért, 850W-os modellért 180 dollárért juthatunk hozzá, míg az 1000W-os változatra 220 dolláros árcédula került. Az EVGA a sorozat minden modelljére 10 év garanciát vállal. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: