az-evolveo-bemutatta-a-strongphone-g5-strapatelefont

Az EVOLVEO bemutatta a Strongphone G5 strapatelefont

2020. július 13. Kocsis Bence Mobil hírek

Újabb strapatelefont mutatott be az EVOLVEO. Az EVOLVEO StrongPhone G5 IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát ellenáll a pornak és 1,5 méterig vízbe merítve 30 percig vízálló. A telefon ergonomikus kialakítással készült, a torziós szilárdság növelése érdekében pedig fémlemezek egészítik ki az oldalán, így rendkívül ellenálló a leesésekkel vagy ütésekkel szemben. Emellett az EVOLVEO ingyenes kibővített garanciát is vállal a kijelző vagy a kijelző felső üvegének törése esetén. Szükség esetén a kijelző ingyenes javítását az EVOLVEO hivatalos szakszervizeiben végzik el, amelyhez mindössze a vásárlást igazoló dokumentumra van szükség. A cserét a mobiltelefon vásárlásától számított 12 hónapon belül egyszer lehet érvényesíteni. A kibővített garancia nem változtatja meg, és nem korlátozza az általános 24-hónapos garanciát.

A készüléket egy kiváló minőségű dupla kamerával is felszerelték, így minden szabadtéri tevékenység megörökíthető vele. A telefon dupla 13.0+0.3 megapixeles kamerával és külön exponáló gombbal rendelkező LED-es vakuval rendelkezik. A dupla kamerarendszere profi minőségű képek felvételét teszi lehetővé mélységélesség effektekkel, alacsony megvilágítás mellett és zajcsökkentéssel. A videófelvétel Full HD minőségben is történhet.

A készülék négymagos Mediatek processzort kapott, ami rendkívüli energiahatékonyságot biztosít. A telefon alapja a nagy teljesítményű, de az akkumulátorhoz kíméletes ARM Cortex A53 architektúra. A gyors 64-bites processzor 2,0 GHz frekvencián működik, és megfelelő teljesítményt nyújt az alkalmazásokhoz és a játékokhoz. A MediaTek CorePilot technológia lehetővé teszi, hogy a processzor négy magjának teljes teljesítményét használd, vagy kikapcsold azokat a kívánt teljesítménytől függően, anélkül, hogy túlzottan lemerítené az akkumulátort. A telefon NFC technológiával is rendelkezik, ami a telefon használatát kibővíti az érintés nélküli fizetés lehetőségével, könnyen párosítható további NFC-berendezésekkel vagy használható NFC tagekkel.

A StrongPhone G5 széles betekintési szögű, 18:9 képarányú, 5,5" kijelzővel rendelkezik, így akár filmnézéshez, vagy játékokhoz is alkalmas. A nagy, 5 000 mAh kapacitású beépített akkumulátor akár három nap üzemidőt is biztosít töltőhasználat nélkül, és lehetővé teszi, hogy utazás során ne legyen szükséges naponta tölteni a telefont.

Az EVOLVEO Strongphone G5 telefonról további információ a gyártó oldalán olvasható. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: