az-fsp-belep-a-koreai-ipari-alkalmazasok-piacara

Az FSP belép a koreai ipari alkalmazások piacára

Az FSP saját márkás tápegységei mindig is az elsőszámú választásnak számítottak a koreai térségben a tajvani márkák között, amely kiválóan szemlélteti a koreai közvélemény FSP tápegységekbe vetett bizalmát és támogatását. Annak érdekében, hogy bővítse a koreai B2B igényeknek megfelelő szolgáltatásait, az FSP idén részt vett a Koreai Elektronikai Kiállításon (KES), ezzel hivatalosan is belépve a koreai B2B tápegység piacra. Mivel Korea az egyik vezető piac a globális 5G és AIoT ipar területein, a kiállítás során az FSP az igényeknek megfelelő ipari termékeit állította ki.

Jelenleg az egész világ az ötödik generációs kommunikációs technológia (5G) fejlesztésén dolgozik, Korea pedig vezető szerepet tölt be az 5G iparágban. A technológia az extrém magas frekvenciájú (EHF) jelsugárzáson alapszik, a jelnek sűrű minicellák továbbítására van szüksége, hogy az adatot és hangszolgáltatásokat el tudja juttatni a felhasználók készülékeire, így a bázisállomások számára olyan tápegységek szükségesek, amelyek por- és nedvességálló, illetve magas hőmérséklettűrő képességekkel rendelkeznek a tartós élettartam mellett. Az FSP megelőzte az energiaipart és már olyan különböző terméksorozatokat készített, amelyek szélessávú vezeték nélküli csatlakozások számára képesek megfelelő energiát továbbítani, beleértve az RRU (Remote Radio Unit) tápegységeket, a szünetmentes tápegységeket, a háromfázisú hálózati elosztókat, a nagysebességű switch-cseket és az AC/DC, illetve DC/DC BBU-kat (Base Band Unit). A termékek magasfokú stabilitással rendelkeznek, könnyedén csatlakoztathatóak és integrálhatóak, így többféle felhasználási módot biztosítva a felhasználók számára.

Az AIoT ipari berendezések területén a legfontosabb dolog a folyamatos tápellátás a nap 24 órájában az év mind a 365 napján, hogy a csatlakoztatott eszközök problémamentesen működhessenek és kihasználhassák az intelligens internet teljes világát. Az FSP jelenleg rengeteg olyan terméksorozattal rendelkezik, – beleértve az 1U rackba szerelhető tápegységeket, a szerver tápegységeket és a szünetmentes tápegységeket – amelyek megfelelnek a felhő- és adatközpontok számára, ezenfelül Flex ATX és ATX specifikációnak megfelelő tápegységeket is kínálnak edge computing célokra, illetve elérhetőek egyéb külső tápegységek, nyílt kialakítású modulok, Flex ATX tápegységek és töltők is a különböző terminál berendezések számára. Az FSP bőséges kínálata és személyre szabható kutatás-fejlesztési képessége megfelel az AIoT terület felhasználói számára és segíti az ügyfeleket az intelligens városok, az infrastruktúra, a logisztika, a környezetvédelem, az ipar, a mezőgazdaság, a közművek, az intelligens épületek és a fogyasztói iparágak elképzeléseinek megvalósításában.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: