az-fsp-bemutatta-a-cmt212-sorozatu-kozepes-meretu-toronyhazait

Az FSP bemutatta a CMT212 sorozatú közepes méretű toronyházait

2021. július 29. Kocsis Bence Gépház hírek

Az FSP bejelentette a legújabb ARGB világítású közepes toronyházáinak, a CMT212, CMT212A és CMT212G modelljeinek megjelenését. A CMT212 sorozat támogatja a csúcskategóriás grafikus kártyákat maximum 320 mm hosszúságig, valamint az akár 160 mm magasságú CPU hűtéseket is. Mindemellett egy esztétikus, fekete bevonatú, masszív SPCC acélvázzal rendelkezik. A toronyházak hátulsó RGB ventilátora teljesen személyre szabható és kompatibilis a legtöbb alaplap szinkronizáló szoftverrel, köztük az ASRock Polychrome Sync-kel, az Asus Aura Sync-kel, a Gigabyte RGB Fusion-nel és az MSI Mystic Light Sync-kel. A toronyházak kifejezetten a játékosok számára készültek, tökéletesen egyesítik a technológiát és az eleganciát, megfelelve ezzel minden PC rajongó igényeinek.

A toronyházak egy beépített fénysávval rendelkeznek, amely támogatja az ARGB világítási effekteket, hogy igényeimk szerint szabhassuk személyre rendszerünket.


Az edzett üvegpanel ízléses és stílusos megjelenést kölcsönöz számítógépednek, így komponenseink mindig szem előtt lehetnek.

A számítógépházak átfogó I/O kínálattal rendelkeznek. A gépházakon két USB 3.0 és egy USB 2.0 port, egy audió ki- és egy mikrofon bemenet, valamint a bekapcsoló és a reset gomb mellett egy LED vezérlőgomb is helyet kapott.

A CMT212/212A/212G toronyházak hamarosan elérhetővé válnak az FSP hazai kereskedelmi partnerei kínálatában. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence