az-fsp-bemutatta-a-flexguru-250w-os-es-300w-os-modularis-tapegysegeket

Az FSP bemutatta a FlexGURU 250W-os és 300W-os moduláris tápegységeket

Az FSP, a világ egyig vezető tápegység gyártója örömmel jelenti be az új FlexGURU sorozatot. Ez a kompakt, moduláris, csendes és hatékony tápegység sorozat az IPC-k (ipari PC), a HTPC-k (házimozi számítógép), az Edge Computing, valamint a NAS-ok (hálózati csatolt tárolók) és a NAS-kiszolgálók tápellátására lett tervezve. A FlexGURU sorozat 250W-os és 300W-os modelleket kínál. Ezek a vékony, de nagy teljesítményű PSU-k – mindössze 150 x 40,5 x 81,5 mm nagyságúak –, valamint méretükhöz viszonyítva 20%-kal nagyobb energialeadást biztosítanak a hagyományos Flex ATX tápegységekhez képest. A FlexGURU megfelel a kis mennyiségeket vásárló, dealekre specializált viszonteladói igényeknek, beleértve az edge számítástechnika követelményeit is. Ennek köszönhetően csökkenti a nagy mennyiségű személyre szabott tápegységek vásárlásának szükségletét és az eladásra váró felhalmozódott raktárkészletet is. 

Moduláris PSU dizájn

Az FSP FlexGURU Flex ATX moduláris kialakítása a vékony szalagkábelezéssel megkönnyíti a beszerelést, csökkenti a kábelek rendezetlenségét és javítja a légáramlást. A felhasználóknak csak a rendszerükhöz szükséges, minimális mennyiségű kábeleket kell felhasználniuk.

A moduláris csatlakozók lehetővé teszik a kábelek gyors mozgatását, a tápegység elszigetelését és hibajavítását, valamint csökkentik a hibakeresési időt, ha a rendszer problémába ütközne. Amenniyben a tápegység cseréjére lenne szükség, a felhasználóknak elég csak magát a tápegységet eltávolítani, ahelyett, hogy az összes kábelt ki kellene húzniuk a PC-jükből.

Az FSP ezenfelül készített egy univerzális tartót, amely két különböző állásban helyezhető el bármilyen gépházban a gyors installációhoz. A rögzítőlyukak és a kiegészítő tartó úgy lett kialakítva, hogy a FlexGURU sorozat tagjai kompatibilisek legyenek a piacon elérhető Flex-ATX PC házak 99%-ával.

Biztonságos, csendes és hatékony

A FlexGURU kiváló hűtési teljesítménnyel rendelkezik, a hatékony légáram-kialakítás pedig megnöveli a ventilátor élettartamát, megóvja a rendszer teljesítményét és segíti a zajcsökkentést is. A PSU-k megfelelnek az UL/EN/IEC 62368-1 és 60950 nemzetközi biztonsági előírásoknak.

Elérhetőség

A FlexGURU sorozat várhatóan 2019. októberétől lesz elérhető Magyarországon a hivatalos disztribútorokon keresztül.

A FlexGURU sorozat főbb tulajdonságai:

 • Megfelel a legújabb Flex ATX V1.22 specifikációnak
 • 300W: tipikus terhelés esetén a hatékonyság ≧ 90%
 • 250W: tipikus terhelés esetén a hatékonyság ≧ 85%
 • Megfelel az UL/EN/IEC 62368-1 és a 60950 nemzetközi biztonsági előírásoknak
 • Intelligens ventilátor sebességszabályozás
 • Csendes és tartós 40 mm-es golyóscsapágyas ventilátor
 • Lapos szalagkábel kialakítás
 • Erőteljes single rail +12 V-os kialakítás
 • Japán elektrolit kondenzátorok
 • Készen áll a legújabb Intel CPU-k fogadására - Kompatibilis a legújabb Intel processzorokkal
 • Teljes védelem: OCP, OVP, SCP, OPP és OTP

További információért látogass el a termékek oldalaira:
FSP FlexGURU 300W:https://www.fsplifestyle.com/en/product/flexguru300w.html
FSP FlexGURU 250W:https://www.fsplifestyle.com/en/product/flexguru250w.html

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: