az-fsp-bemutatta-az-uj-hydro-ptm-x-pro-sorozatu-tapegysegeit

Az FSP bemutatta az új HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységeit

2022. augusztus 04. Kocsis Bence Tápellátás hírek

Az FSP bemutatta vadonatúj HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységeit, melyek kicsik, erőteljesek és stílusosak. Az FSP új HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységei páratlan sokoldalúságot biztosítanak egy robusztus, 130 mm-es vázba épített forradalmian új dizájnnal. Az új HYDRO PTM X PRO tápegységek szinte minden közepes toronyházzal kompatibilisek, a kimagasló teljesítménysűrűségű, egyedülálló, rövid kialakításuk ellenére pedig messze meghaladják a hagyományos 190 mm-es tápegységek teljesítményét. Ezenkívül a belső alkatrészeket ipari szintű konform bevonattal fedték le, amely megvédi a tápegységet a szélsőséges körülményektől, például a portól, a szennyeződésektől és a magas páratartalmú munkakörnyezetektől.

A 80 Plus Platinum hitelesítésű HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységek teljesen modulárisak, akár 1000 W teljesítményt is képesek leadni alacsony zajszint mellett, miközben nagy hatékonyságú tápellátást biztosítanak az összes csatlakoztatott komponenseknek. Az FSP egyedülálló Eco ventilátorszabályzó-kapcsolójával az új tápegységek a legjobb választást jelentik a zajmentes megoldásokat kereső felhasználóknak.

A 850 W-os és 1000 W-os kialakításban is elérhető HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységek kiválóan alkalmasak olyan gamereknek és alkotóknak, akiknek kiemelkedő teljesítményre és tartósságra van szükségük. A nagy igénybevételű munkaterhelés mellett is megbízható működésre tervezett HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységek kiváló teljesítményű, Japánban készült kondenzátorokat használnak, beleértve a 450 V-os, 105 °C-os működési hőmérsékletnek is ellenálló tömegkondenzátorokat, amelyek egyben elkerülik a hírhedt kondenzátorszivárgás problémáját is. A 3,3 V-os és 5 V-os DC-DC modulos kialakítás javítja a megbízhatóságot, és lehetővé teszi az alkatrészek magas szintű kompatibilitását alacsony hullámzaj mellett, ami hatékonyan csökkenti az alkatrészek közötti interferenciát, ezzel meghosszabbítva a hardverek élettartamát.

Az FSP kiváló mérnöki képességeit bemutató új tápegységek olyan élvonalbeli technológiákat alkalmaznak, mint az LLC-félhidas topológia, amely lehetővé teszi a főkapcsolók feszültségmentes kapcsolását, hogy csökkentse a kapcsolási veszteségeket és drasztikusan növelje a rendszer hatékonyságát. Hovatovább, az egysínes +12 V-os kialakítás hatékony áramellátást biztosít a modern grafikus kártyáknak, hogy garantálja a kiemelkedő teljesítményt és stabilitást.

Összefoglalva, az FSP új HYDRO PTM X PRO sorozatú tápegységei jelentik a legjobb választást az olyan gamerek és alkotók számára, akik nagy teljesítményű rendszereket szeretnének építeni egy kompakt, közepes toronyházban. Kiváló teljesítményt, páratlan stabilitást és élethosszúságú tartósságot biztosítanak.

További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: