az-fsp-bemutatta-hydro-ptm-pro-80-plus-platinum-tapegyseg-sorozatat

Az FSP bemutatta Hydro PTM PRO 80 Plus Platinum tápegység sorozatát

2020. szeptember 29. Kocsis Bence Tápellátás hírek

Az FSP bejelentett új tápegység sorozatát, az FSP Hydro PTM PRO Series-t. Az új széria 650W és 1200W közötti teljesítménnyel rendelkező modellekből áll, mely széleskörű használatot eredményez, legyen szó munkaállomásokról, vagy gamer PC-kről. Az FSP az ipari tapasztalataira építve úgy alakította ki a sorozat modelljeit, hogy még nagy igénybevétel esetén is tartósan hozza a megbízhatóságot, azzal a céllal, hogy több PC generációt is túléljen a felhasználóknál. A külső egy speciális bevonatot kapott, emellett a PCB három rétegű lapka került beszerelésre. Ezek együttesen a por, foltok ellen védenek és akár 95%-os relatív páratartalomban is működőképessé teszik a tápegyságet. 

A tápegységek kiváló minőségű komponensekből lettek összeszerelve, melynek köszönhetően +/- 1% pontosságú kimeneti feszültség érhető el, bármilyen terhelésváltozás esetén, biztosítva a stabil működést. A Hydro PTM PRO sorozat tökéletesen alkalmas az új NVIDIA RTX 3000 sorozatú grafikus kártyák működtetésére, melyek akár 350W-ot is igényelnek.

A nagy ventilátorok és a speciális kialakítás lehetővé teszi, hogy a tápegységek komponensei megfelelő hűtést kapjanak, illetve 30%-os terhelés alatt nincs szükség a légkavarók bekapcsolására. Biztonsági funkciók közül érdemes megemlíteni a túláram-, túlfeszültség- és túlmelegedés elleni védelmet. A tápegységek 80 PLUS Platinum minősítést kaptak, így akár 92%-os hatékonyág is elérhető adott terhelési viszonyok között. 

A tápegységek teljesen modulárisak, így a beszerelés könnyű feladat, emellett a felesleges kábelektől is megkímélik a felhasználókat. A 850, 1000 és 1200W-os modellek három darab 8+4 EPS tápcsatlakozóval rendelkeznek, melyek alkalmasak a legmagasabb kategóriájú HEDT  és munkaállomások tápellátására. A cserélhető oldalsó matricák lehetővé teszik, hogy a belsőhöz igazítsuk a tápegységeket, illetve a tápegység elhelyezésétől fühhően forgassuk azokat. 

Ami az árazást illeti:

650 W: 164,99 USD
750 W: 189,99 USD
850 W: 214,99 USD
1000 W: 249,99 USD
1200 W: 269,99 USD

További információkért látogassatok el a gyártó oldalára.

    Írta: Kocsis Bence

    Hasonló bejegyzések: