az-fsp-bemutatta-hydro-ti-pro-sorozatu-tapegysegeit

Az FSP bemutatta HYDRO Ti PRO sorozatú tápegységeit

2023. április 14. Kocsis Bence Tápellátás hírek

Az FSP bemutatta vadonatúj HYDRO Ti PRO sorozatú tápegységeit, melyeket a gyártó nagy teljesítményű számítógépekhez tervezett. A HYDRO Ti PRO sorozat két, teljesen moduláris tápegységet kínál, melyek 850, valamint 1000 W-os névleges teljesítménnyel rendelkeznek, a 12VHPWR csatlakozók megfelelnek az ATX 3.0 szabványnak és támogatják a PCIe 5.0-t, lehetővé téve a legmodernebb, nagy teljesítményű grafikus kártyák használatát. 

A HYDRO Ti PRO sorozat LLC topológiájú áramkör kialakítással rendelkezik, emellett a 105 °C-os Japán kondenzátorok kiváló és megbízható teljesítményt nyújtanak terhelés alatt. A 150 mm hossz ellenére az 1000W-os változat a magas teljesítmény mellett is 80 Plus Titanium tanúsítványt kínál. A 80 Plus Titanium besorolásnak köszönhetően mindkét modell 50%-os terhelésen közel 96%-os hatékonysággal dolgozik. Az 1000W-os modellhez tartozik ezen felül egy A++ minősítés is, mely azt jelenti, hogy Cybernetics által végzett teszteken 15 dBA zajszint alatt volt képes működni. Mindkét modell 135 mm-es, FDB csapágyazással ellátott ventilátorral rendelkezik, melyek a tápegyság 50%-os terheláse alatt ZERO RPM módban működnek. 

 A HYDRO Ti PRO tápegységek már beszerezhetők. A 850W-os modell 299 dolláros ajánlott fogyasztói árcédulát kapott, míg az 1000W-os változatért 349 dollárt kérnek el. További információkat az újdonságokról a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: