az-in-win-ujabb-remekmuvel-rukkolt-elo

Az IN-WIN újabb remekművel rukkolt elő!

2018. december 05. Kocsis Bence Gépház hírek /

Az IN-WIN bejelentette 8. generációs Signature házát, a Z-Tower Siganture Editiont, mely 5 mm vastag alumínium ötvözetből készült és korlátozott darabszámban, számozva lesz elérhető.  A számítógépházakat az építészeti esztétika inspirálta és minden egyes darab kézzel készült, az elemeket külön-külön öntötték homokformázáson alapuló öntési technológiával. Ezután minden egyes elemet tükörsimára csiszoltak, hogy a külső felület kivételes legyen.

Az eredmény egy 40 kg-ot nyomó 720 x 400 x 740 mm-es méretekkel rendelkező valódi műalkotás, mely nem csak csodaszép, hanem komoly hardverkompatibilitással is rendelkezik.  Az alumínium vázra épülő ház ATX, micro-ATX és E-ATX alaplapokat képes fogadni, emellett 8 normál és 2 vertikális PCIe bővítőhellyel látták el a tervezők. Grafikus kártyából 340 mm hossz a megengedett, processzorhűtőből pedig 170 mm-es magasságig mehetünk el. Van lehetőség radiátor beszerelésére is, 360 mm a megengedett maximum.

Kissé eldugva kapott helyet az I/O panel, mely azért könnyen hozzáférhető. Ezen 2 darab USB 3.0, egy USB 3.1 Type C port kapott helyet, emellett található rajta egy HD audio Jack csatlakozó is.


A ház áráról még nem beszéltünk. Igazából aki ezt a remekművet magáénak szeretné tudni, annak több, mint 10000 dollárt kell kifizetnie, persze ha rajta van azon a bizonyos, szerencsésekből álló listán.

Írta: Kocsis Bence

Hozzászólások