Az MSI a CES 2013 Innováció, Dizájn és Tervezés díjazottja

2013. január 07. Kocsis Bence Rendezvények

Az MSI, mint a számítógépes hardver termékek és megoldások vezető gyártója bemutatja a válogatott, díjnyertes számítástechnikai megoldásait, beleértve a CES Innovations 2012 Design and Engineering Award kitüntetést megnyert GTX 680 Lightning grafikus kártyákat, valamint az MSI GT70 Dragon Edition notebookokat is.

A tekintélyes Innovations Design and Engineering Awards kitüntetés pályázóit egy tekintélyes, független testület bírálja el, melyet ipari formatervezők, mérnökök és a média tagjai alkotnak, az innovatív fogyasztói elektronikai termékek elbírálására. Az innováció díjas termékek mellett a kiállításon megtekinthetők a GT70 és GT60 Gamer notebookok, az NVIDIA alapú Quadro Workstation Notebook, valamint a többszörös díjnyertes Z77 MPOWER MSI alaplap és egyéb grafikus kártya megoldások is.

Az MSI a CES 2013 alatt felfedi a Wind Top AE2712 és AP1612 All-in-One gépeit is. A Wind Top AE2712 az első nagyképernyős AIO modell, mely egy 27"-es 1920 x 1080 full HD felbontású keret nélküli kijelző, integrált LED háttérvilágítással, 3. generációs Intel® Core™ processzorral és Microsoft Windows 8 operációs rendszerrel van ellátva. Az AE2712 készen áll nem csak a csodálatos szórakozás biztosítására de a munkára is egyaránt.

Az MSI Wind Top AP1612 All-in-One PC-vel az MSI egy sor olyan átfogó interfészt és két COM portot is szállít, amely támogatja a kapcsolatot különböző POS rendszerekkel, megfelelve a különböző üzletágak rendszer követelményeinek. Az AP1612 támogatja továbbá a Smart Card olvasót is, amely tökéletes megoldás egy logikai hozzáférés-szabályozáshoz, otthoni e-bankingnál és e-fizetésnél is.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: