az-msi-bejelenti-a-vilag-elso-27-es-gaming-all-in-one-pc-jet/2013/04/19

Az MSI bejelenti a világ első 27"-es Gaming All-in-One PC-jét

2013. április 19. Kocsis Bence All-In-One PC hírek

A világhírű alaplap, grafikus kártya és All-in-One PC gyártó MSI bejelenti legújabb játékos sorozatát. Az AG2712 a világ legelső 27"-es Gaming All-in-One PC-je. Az AG2712 négymagos Intel Core i7 mobil processzorral és felsőkategóriás NVIDIA GeForce GTX 670MX diszkrét grafikus kártyával van ellátva, akár 3GB GDDR5 grafikus memóriával rendelkezik, hogy maximalizálja a játékélményt. Továbbá, az AG2712 tükröződésmentes Full HD kijelzővel rendelkezik a tökéletes célzás érdekében, játék közben is.

A HDMI-bemenet és az MSI Instant Display Technológia révén az AG2712 All-in-One PC-hez más játékos eszközök is csatlakoztathatók, mint például egy PS3, továbbá multi-platform motorjának köszönhetően Full HD-s filmeket is nézhetünk rajta, vagy akár a legújabb játékokat is futtathatjuk a nagy képernyőjén. Az MSI AG2712 Európában április utolsó hetétől lesz elérhető. További információkért látogasson el a http://game.msi.com címre.

rsz_msi-ag2712-resize

A felsőkategóriás NVIDIA GTX 670MX diszkrét grafika

Full HD felbontáshoz az NVIDIA GeForce GTX 670MX nyújtja az MSI AG2712 részére a lehető legjobb megoldást, ezzel tudja az eszköz garantálni a legkiválóbb teljesítményt. A GTX 670MX 3GB GDDR5 grafikus memóriával rendelkezik, így a sok textúrás játékok nem jelenthetnek problémát. A GeForce GTX 670MX támogatja az Optimus technilógiát, ami a valós idejű kapcsolási technológia, mely válogat a CPU grafikus kártyája és a GTX 670MX között, a szükséges optimális hatásfok érdekében, ami eddig csak notebookokon volt elérhető.

geforce

MSI exkluzív Instant Display Technológia

Játék közben az AG2712 nagy sebességgel büszkélkedhet, mint egy PC, de ha már belefáradtál a PC-s játékba, használd önáló monitorként, kapcsolj hozzá egyéb játék eszközöket, pl. PS3-at. Ilyen kapcsolódáskor a PC energiaforrása teljesen leáll. Számítógéphez csatlakoztatva az MSI Instant Display Technológia bekapcsol, így semmit sem kell aktiválni vagy beállítani, a kijelző csökkentett energiafogyasztással kezd üzemelni. Ha mégis magát a PC-t használná, elég csak az OSD gombot használni és az All-in-One a játékeszközről azonnal teljes gépes üzemmódra vált.

Tükröződésmentes kijelző játékosoknak

Ahhoz, hogy még élvezhetőbb tapasztalatban legyen része, az MSI elsőként tükröződésmentes kijelzővel szerelte fel az érintőképernyős All-in-One PC-jét, így a játékosok tisztán láthatják az elenséget még erős fényviszonyok mellett is. Ez a képernyő a szemet is védi, segít pihentetni azt a legtöbb esetben, bár az MSI továbbra is időnkénti pihenést javasol a játékosoknak, távol a számítógépektől.

msi_27

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: