az-msi-bemutatta-a-dijnyertes-gaming-es-alkotoi-megoldasait-a-ces-2020-on

AZ MSI BEMUTATTA A DÍJNYERTES GAMING ÉS ALKOTÓI MEGOLDÁSAIT A CES 2020-ON

2020. január 15. Herczeg Balázs Hírek / Laptop/Notebook

Az MSI, a gaming hardverek és számítástechnikai megoldások vezető gyártója bemutatta a díjnyertes gaming- és alkotói megoldásait a CES 2020-on. Az MSI az iparág legteljesebb laptop kínálatát mutatta be, beleértve a világ első igazi asztali számítógépet helyettesítő gaming laptopját.

„A CES a technológiai újítók összejövetelének eseménye, ahol mi nem csak arra vagyunk büszkék, hogy új számítógépes megoldásokat mutatunk be a játékosok és a tartalomgyártók számára, hanem arra is, hogy megoszthatjuk az MSI jövőképét is." - nyilatkozta Charles Chiang, az MSI vezérigazgatója. "Hisszük, hogy a technológia zökkenőmentesen illeszkedhet az életünkbe, az új kínálatunk pedig csak egy apró bepillantást jelent a jövőképünkbe."

MSI GS66 STEALTH GAMING LAPTOP

Az MSI hordozható, nagy teljesítményű gaming laptopjainak legújabb tagja, a GS66 Stealth most egy opcionális 300 Hz-es kijelzővel érkezik, egy három-ventilátorral rendelkező, kiváló hűtést biztosító csendes vázban, amelyben a világ legvékonyabb ventilátorlapátjai dolgoznak. A 99,9 Whr akkumulátor és a koromfekete megjelenés kombinációja által a GS66 Stealth tökéletes megoldás azoknak a szakembereknek, akik szívükben igazi játékosok.

MSI GE66 RAIDER & KORLÁTOZOTT KIADÁSÚ LAPTOPOK

A játék rajongók számára készített legújabb MSI GE66 Raider sorozat egy újfajta kialakítást ötvöz a legmodernebb technológiával, beleértve a panorámás aurora világítást, a 300 Hz-es gaming kijelzőt és a 99,9 Whr akkumulátort.

A GE66 Raider korlátozott kiadású változata is megjelenik, amelyet a neves Collie Wertz, digitális művész közreműködésével fejlesztettek ki, akinek művészei koncepcióit olyan filmekben láthattuk, mint a Star Wars előzmény trilógiája, Transformers, Vasember, Amerika kapitány: Polgárháború és így tovább.

MSI CREATOR 17 LAPTOP

Használj útközben is egy teljesen felszerelt professzionális stúdiót a világ első Mini LED kijelzős laptopjával, amely megfelel a HDR 1000 szabványnak. A 17 hüvelykes 4K kijelző csúcsfényessége 1000 nit, a Mini LED háttérvilágítása pedig a legélénkebb látványt nyújtja a legfényesebb fehérrel és a legmélyebb feketével a részletesebb képminőségért. A Creator 17 támogatja a 100%-os DCI-P3 színtartományt, ezáltal az emberi szem számára a valósághoz közeli színpontosságot biztosít.

MSI PRESTIGE 14 LAPTOP

A tiszta fehér és a karbon szürke mintázatról ismert MSI Prestige 14 már elegáns rózsaszín, gyémántvágott díszítéssel is elérhető. Az új kiadás örökli a Prestige 14 vékony kialakítását, prémium textúráját, csúcsteljesítményét és a True Pixel színpontosságát is.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter