az-msi-bemutatta-alpha-15-es-17-laptopjait-amd-ryzen-7-4800h-radeon-rx-5600m-hardverekkel

Az MSI bemutatta Alpha 15 és 17 laptopjait AMD Ryzen 7 4800H + Radeon RX 5600M hardverekkel

2020. szeptember 07. Kocsis Bence Laptop/Notebook

Mivel a játék még mindig népszerű a mibil számítógépeket használók kötében, így az MSI továbbra is innovatív tevékenységet folytat a gamer notebookok gyártása terén. Az MSI AMD alapokra építkező Alpha 15 és 17 laptopjai komoly teljesítménnyel érkeznek a legújabb 7 nm-es gyártástechnológiával szerelt AMD mobil processzorokkal és grafikus kártyákkal felszerelve. 

A legfejlettebb technológiákat kereső játékosok számára kifejlesztett AMD Alpha 15 és Alpha 17 laptopok AMD Ryzen 7 4800H mobil processzorral és AMD Radeon RX 5600M grafikus vezérlővel rendelkeznek, melyek az asztali számítógépek szintjére emelik a notebookokat. Ennek eredményeképp olyan játékok is minden gond nélkül elfutnak rajtuk, mint a Grand Theft Auto V, a Borderlands 3, vagy épp a Shadow of the Tomb Raider. 

A játékok alatt a kijelző frissítési gyakorisága kulcsfontosságú, így a laptopok 144 Hz-es kijelzővel lettek felszerelve, AMD FreeSync támogatással. A kijelzők matt felülettel rendelkeznek és a káva/kijelző aránya jóval kedvezőbb a versenytársakhoz képest, így a notebookok is kisebb méretűek. Mintkét eszköz RGB-s billentyűzettel lett ellátva , gombonkénti világítással, valamint továbbfejlesztett hangszórókat kapott a jobb játékélmény érdekében. 

A hűtésről a Cooler Boost 5 termikus megoldás gondoskodik. Az Alpha sorozat összesen 7 hőcsővel lett felsrelve, így a hardverek maximális hűtése megoldott, így extrém terhelés alatt sem kell teljesítmény vesztéssel, akadozással számolni.

Az újdonságok árát egyelőre nem ismerjük. A teljes specifikáció lentebb olvasható: 

Írta: Kocsis Bence