az-msi-bemutatta-legujabb-nagy-teljesitmenyu-nvidia-rtx-professzionalis-grafikus-megoldassal-felszerelt-mobil-munkaallomasait

Az MSI bemutatta legújabb, nagy teljesítményű NVIDIA RTX™ professzionális grafikus megoldással felszerelt mobil munkaállomásait

Az MSI, a számítógépes hardverek és megoldások vezető gyártója bemutatta megújult mobil munkaállomásainak legújabb generációját. Az MSI Workstation termékcsaládja 2022-től CreatorPro sorozat néven lesz elérhető.

Az új sorozat nemcsak a professzionális iparágak igényeinek felel meg, de a laptopok megjelenésükben is elegánsabbak letisztult kialakításuknak köszönhetően, a széleskörű választék pedig hatékonyan gyorsítja fel az üzleti és az egyéni stúdiók tevékenységeit.

A legújabb NVIDIA RTX™ professzionális grafikus megoldásokkal és a 12. generációs Intel® Core processzorokkal felszerelt munkaállomások akár 45%-kal jobb teljesítményt nyújtanak a korábbi modellekhez képest a CreatorPro sorozat gyorsabb renderelési sebességet és nagyobb vizuális pontosságot kínál a megnövelt számítási teljesítménynek köszönhetően. Legyen szó akár nagyszabású komplex modellezési munkálatokról, big data adatok feldolgozásáról, építészeti tervrajzok rendereléséről vagy akár nagy felbontású VR-tartalmak stabil képkockaszámmal történő megjelenítéséről – az MSI mobil munkaállomásai minden tekintetben csúcsteljesítményt biztosítanak. Az ISV által hitelesített, valamint a katonai szabványoknak megfelelő, legszigorúbb teszteléseken átesett MSI munkaállomások új szintre emelik a produktivitás és a hordozhatóság fogalmát.

Az új CreatorPro Z sorozat a kimagasló teljesítményt egy sokoldalúan elegáns, stílusos dizájnnal ötvözi. Az NVIDIA RTX™ A5500 Laptop GPU-nak köszönhetően ideális választás az olyan fejlett feladatok végrehajtásához, amelyek nagy teljesítményt és sokoldalú konfigurációt igényelnek. Az új CreatorPro Z16P és CreatorPro Z17 Lunar Gray színű borítással rendelkezik. A 16:10-es képarány, a QHD-felbontás és a True Pixel technológia pontos és élénk színeket biztosít bármilyen projekthez. A készülékek változatosságát tovább növeli az MSI Pen digitális toll és az érintőképernyő támogatása is, amelyek még intuitívabbá és egyszerűbbé teszik a felhasználói élményt.

A CreatorPro Z16P az MSI exkluzív Vapor Chamber hűtési technológiáját használja, amely jelentősen növeli a légáramlást és a hűtés hatékonyságát. Mindkét modellt távoli munkavégzésre tervezték, így hosszú üzemidejű, 90 wattórás akkumulátorokkal, valamint Wi-Fi 6E és Thunderbolt 4 technológiával lettek felszerelve.

Az MSI a két laptopot Meta-Ready megoldásként tartja számon, így a metaverzum-iparág fejlesztéséhez vagy kipróbálásához egyaránt ajánlott megoldásnak számítanak.

A CreatorPro M sorozat ideális megoldást nyújt az olyan üzletemberek és feltörekvő kreatív szakemberek számára, akiknek erőteljes munkaállomásra van szükségük megfizethető áron. Három méretben kapható: 17,3 hüvelykes CreatorPro M17, 16 hüvelykes 16:10 CreatorPro M16 és 15,6 hüvelykes CreatorPro M15. Mindegyik laptop kiélezett kialakítással rendelkezik, amely egyedi stílust és professzionális esztétikát biztosít, továbbá akár NVIDIA RTX™ A3000 12 GB-os Laptop GPU-val is elérhetők.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: