az-msi-good-design-award-elismerest-kapott-az-inspiralo-tech-meets-aesthetic-szellemenek-megvalositasaert

Az MSI GOOD DESIGN AWARD elismerést kapott az inspiráló Tech Meets Aesthetic szellemének megvalósításáért

A GOOD DESIGN AWARD, a világ négy legnagyobb tervezési díjának egyike, több mint 60 éve, 1957-es alapítása óta ünnepli el a kiváló tervezést Good Design Product Selection System (vagy G Mark System) néven, a Nemzetközi Kereskedelem és Ipari Minisztérium támogatásával. Az MSI, a világ vezető gamer márkája, GOOD DESIGN AWARD elismerést kapott a Summit E14 Flip és Modern 15 laptopjaiért, amelyek teljes mértékben megfeleltek a díj emberségről, őszinteségről, innovációról, esztétikáról és etikáról alkotott vezérelveinek, valamint mércét állítottak fel a technológia és az esztétika találkozásának koncepciójában.

MSI Summit E14 Flip laptop


A Summit E14 Flip koncepciójában és a gyakorlatban is egy üzleti laptop. A múltban a hagyományos kézművesség fektette le a mai termékek alapjait. Az idő múlásával a hagyományos kézművesség fontossága egyre inkább háttérbe szorult, ekkor támadt egy merész ötletünk, hogy a klasszikus domborműves kivitelezést kombináljuk a 360 fokban elforgatható zsanérral. Ez nemcsak a felhasználók igényeinek felel meg a különböző módokban, hanem a hagyományos kézművesek szellemiségét is megtestesíti a Summit E14 Flipben. Eközben a Fibonacci-sorozatra is ügyeltünk, így a 16:10-es érintőképernyőt alkalmassá tettük az eltérő megjelenítési helyzetekre. Az ESG vállalati felelősségvállalást szem előtt tartva minimalizáltuk a felületkezelés eloxálási folyamatát, hogy környezetkímélőbb legyen a gyártási folyamat. A Summit E14 Flip üzleti laptop a tudományos és emberi szempontok tökéletes figyelembevételével született meg.

MSI Modern 15 laptop

Folyamatosan gondolkodunk a laptopok és a gyártási folyamatok kapcsolatán, és azon, hogy a legjobb anyagokat és gyártási technológiákat felhasználva új tervezési koncepciót hozzunk létre. Az MSI Modern 15 üzleti laptopot az építészetből ismert Blobitecture ihlette. Kívülről befelé haladva, a racionális építészet szabálya természetesen létrejövő elegáns vonalakká alakul. A felső burkolat ívétől kezdve, a Modern 15 kiemeli a fény és az árnyékok változását. A kameralencse az elülső rész elegáns, ívelt felületében bújik meg, míg a hátsó részig nyúló vonalak magasságnövelő zsanértalpakká alakulnak, amelyek elegendően megemelik a laptopot ahhoz, hogy az közvetlenül ne érintse az asztal felületét. Az ESG vállalati felelősségvállalást gyakorolva, formába épített dekorációs technológiát alkalmazunk, hogy tiszta gyártási folyamatot érjünk el illékony mérgező gázok és szennyvíz termelése nélkül. A környezetbarát gyártási folyamat a fenntartható tervezés másik értelmezése. A Modern 15 üzleti laptopon érezheted a racionális és esztétikus kialakítást.

„A többi formatervezési díjtól eltérően a GOOD DESIGN AWARD megköveteli a tervezőktől, hogy jobban figyeljenek a világ változásaira, majd reagáljanak és cselekedjenek a tervezés során, amit a globális dizájn és ipar fejlődési mérföldkövének tartanak. Ezért ezeknek a termékeknek a piacra dobásakor nemcsak magára a jó dizájnra korlátoztuk magunkat, hogy prémium élményt biztosítsunk a felhasználóknak, hanem a tervezésen túli mélyebb szempontokat is figyelembe vettünk, mint például a termék értékét, jelentését, a környezetvédelmet, fenntarthatóságot és más egyebeket. Ezenfelül a Tech Meets Aesthetic szellemiségét is szeretné az MSI bemutatni ezekben a díjnyertes termékekben” – nyilatkozta Henri Chen, az MSI laptoptervezője.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: