az-msi-harom-if-design-kituntetest-kapott-2022-ben

Az MSI három iF DESIGN kitüntetést kapott 2022-ben

A 2022-es Red Dot Design díjátadót követő hangulat kezd lecsengeni. Az MSI, a gamer, alkotói és kereskedelmi hardverek vezető gyártója ennek hatására örömmel jelentette be, hogy újabb három kitüntetést kapott a rangos iF DESIGN díjátadón gamer hardver, virtuális valóság és kiterjesztett valóság kategóriában.

Az idei díjazott termékek a csúcskategóriás Stealth GS77 gamer laptop, valamint a MEG Z690 GODLIKE és az MPG Z690 FORCE WIFI-alaplapok. Az iF DESIGN kitüntetést a kivételes tervezési minőség döntőbírájaként ismerik el, ebből adódóan ez a világ egyik leginkább ünnepelt formatervezési versenye. A díjak elnyerése határozott elismerésként szolgál az MSI termékek kiemelkedő formatervezési minősége mellett.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az iF DESIGN zsűritagjai elismertek bennünket, amely újabb bizonyítéka azon elkötelezettségünknek, hogy termékeinket a tervezési minőséget, a funkcionalitást és az innovációt szem előtt tartva hozzuk létre. Célunk, hogy továbbra is kimagasló dizájnt kínáljunk a gamerek és az alkotók számára” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing alelnöke.

MSI Stealth GS77 laptopról

Az üzleti felhasználásra és a játékra tervezett, 17,3 hüvelykes Stealth GS77 megerősített cinkötvözetből készült zsanérral, valamint egy vékony és matt fekete színű, homokfúvott fémvázzal rendelkezik, továbbá mindössze csak 20,1–20,8 mm vastag.

A fedél alatt a Stealth GS77 egy akár 4K UHD 120 Hz-es panellel, 12. generációs Intel Core™ i9 processzorral, valamint egy NVIDIA® GeForce RTXTM 3080 Ti grafikus megoldással is érkezhet, amely teljesen új szintre emeli a laptop teljesítményét.

Sőt, a Stealth GS77 nemcsak kivételes teljesítményt nyújt, hanem 99,9 wattórás akkumulátorral, WiFi 6E-vel, Windows Hello támogatással és hat beépített Dynaudio hangszóróval is rendelkezik a magával ragadó hangzás érdekében. A visszafogottabb matt fekete bevonat és az erőteljes hardveres felszereltség a díjnyertes Stealth GS77-et egyaránt tökéletes megoldássá teszi nappal üzleti szakemberként, éjjel pedig hardcore játékosként élő felhasználók számára.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: