az-nzxt-bemutatta-uj-ketkamras-szamitogephazat

Az NZXT bemutatta új kétkamrás számítógépházát

2023. november 03. Kocsis Bence Gépház hírek

Az NZXT bemutatta új H6 Flow és H6 Flow RGB számítógépházait, melyek kétkamrás, közepes toronyházak. A H6 Flow a teljesítmény és látvány harmóniáját kínálja a PC-s felhasználók számára. A gépház edzett üveglapjai elől és oldalt megszakítás nélkül kapcsolódnak egymáshoz, így panorámás betekintést nyújtanak aq kíváncsiskodó szemeknek. A kétkamrás kivitelt kihasztnálva az új kivitelű íves előlapba szerelt három darab 120 mm-es ventilátor (a H6 Flow RGB verziónál RGB-s kivitelek) a fő komponensekre irányítja a beérkező levegőt. Ezen felül a ház alsó részébe szerelt két 140 mm-es légkavaró tovább hűti a belsőt. A megújult perforált panelek gondoskodnak a szellőzésről és garantálják a magas hűtési teljesítményt.  

A 435 x 287 x 415 mm-es méretekkel rendelkező ház 365 mm hosszú grafikus kártya befogadására képes és bőséges hely van a kábelrendezés számára a dupla kamrának köszönhetően. Bár léghűtéses processzorhűtő esetén 163 mm a megengedett maximum, mégiscsak érdemes kihasználni hátul rendelkezésre álló 120 mm-es, vagy a fent található 360 mm-es radiátorhelyet. Érdemes megemlíteni, hogy az F6 Flow / Flow RGB modellek előlapi panelje üsszesen 3 USB 3.2 porttal lett felszerelve, melyek közül kettő Type-A , egy pedig Type-C kivitel. 


Az NZXT H6 Flow és H6 Flow matt fehér és matt fekete színekben érhető el 109,99, valamint 134,99 dolláros ajánlott fogyasztói árakon. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence